Cel mai dubios și ingenios serial SF-Mystery revine cu un nou sezon

Share
Tweet
The Twilight Zone (foto: facebook.com/TheTwilightZoneTV)

A debutat pe micul ecran în 1959. A fost „reînviat” pentru prima oară în 1985, iar în 2002 a mai primit o șansă. Ne pregătim acum pentru a patra rundă de „The Twilight Zone”, un serial care a influențat masiv cultura populară și le-a dat spectatorilor sute de mindf*ck-uri.

CBS All Access, serviciul de video streaming care difuzează în prezent „Star Trek: Discovery”, vrea să ne trimită din nou în Zona Crepusculară. Președintele CBS, Leslie Moonves, a anunțat oficial că serialul antologic „The Twilight Zone” va fi reboot-at. Încă nu știm detalii despre noua versiune, dar surse apropiate publicației The Hollywood Reporter spunJordan Peele („Get Out”) va fi implicat în proiect și că Marco Ramirez („Daredevil”, „Sons of Anarchy”, „The Defenders”) va fi scenarist.

Chiar dacă nu ai urmărit niciun episod din serialul ăsta clasic, știi deja povestea multora dintre ele. Asta pentru că „The Twilight Zone” a avut un impact așa mare asupra culturii populare, încât zeci de filme celebre își au sinopsisul furat/inspirat din episoade ale serialului. „The Sixth Sense”, „Cube”, primul „Final Destination”, seria „Chucky”, „The Truman Show”, „Midnight in Paris” sau „Poltergeist” sunt doar câteva exemple în sensul ăsta.

Un individ zboară cu avionul și vede un demon pe aripă, chiar lângă geamul lui, dar nimeni nu-l crede. Un băiețel omnipotent își terorizează familia și vecinii, fără să-și dea seama că e diabolic. Cinci personaje se trezesc dintr-odată într-un cilindru imens, fără să-și amintească nimic și fără să poată scăpa. Chestii de-astea se întâmplă prin „The Twilight Zone”, iar fiecare episod se încheie cu un mega-plot-twist care șochează și te pune pe gânduri.

Chiar dacă serialul original a apărut tocmai în 1959 și e filmat în alb-negru, poveștile lui o să te lase cu gura căscată. Garantat. Îți recomand să-l încerci cu prima ocazie.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile