Cine îl înlocuieşte pe Hugh Jackman în rolul lui Wolverine?

Share
15
Tweet
Poster oficial pentru „X-Men Origins: Wolverine”
Poster oficial pentru „X-Men Origins: Wolverine”

Ne-am luat adio de la Hugh Jackman, but the show must go on

Australianul l-a interpretat pe mutantul Wolverine de 9 ori în ultimii 17 ani, „Logan„ marcând retragerea lui oficială din rol. *Spoiler alert* Personajul chiar a murit la sfârșitul filmului, ca să ne spulbere orice speranță pentru o eventuală revenire-surpriză.

Și, totuși, surpriză: 20th Century Fox nu exlcude un reboot. „Orice e posibil”, spune preşedinta Stacey Snider, sugerând că îndrăgitul supererou poate continua pe marele ecran și în epoca post-Jackman.

Hugh Jackman în „The Wolverine” (foto: youtube.com)

La rândul lui, Hugh Jackman nu se consideră sinonim cu personajul, ci îl aseamană mai degrabă cu spionul fictiv James Bond: „Cu siguranță, rolul va fi interpretat de altcineva. Știi, e ca un Bond sau ca Batman, genul ăla de rol. O să-l joace și alții".

Jackman chiar are un favorit personal pentru preluarea ghearelor de adamantium: Tom Hardy. Ar fi a treia oara când Hardy se aventurează în universul supereroilor, după ce și-a pus masca lui Bane în „The Dark Knight Rises” și a acceptat rolul lui Venom într-un viitor spin-off Spider-Man. De când a sugerat australianul varianta asta, Internetul s-a umplut de photoshop-uri cu Hardy costumat. Trebuie să recunosc, nu-i stă rău.

O altă variantă ar fi „promovarea” Laurei/X23, clona feminină a lui Wolverine. Puștoaica a fost interpretată impecabil de Dafne Keen în „Logan”, iar publicul s-a îndrăgostit pe loc de ea. Problema e că acțiunea filmului are loc într-un viitor postapocaliptic unde echipa X-Men e istorie antică, deci ar fi nevoie de un reboot radical.

Laura și Wolverine (foto: youtube.com)

La finalul anilor '90, când Jackman încă nu semnase pentru primul film „X-Men”, cei de la Fox luau în calcul nume precum Kiefer Sutherland sau Jackie Earle Haley. Pe lânga faptul că n-au nicio treabă fizic cu personajul, cei doi au ajuns în prezent la 50, respectiv 56 de ani. Pică variantele astea, din fericire.

Kiefer Sutherland și Jackie Earle Haley. Să fim serioși...

Oricine ar prelua ghearele de adamantium, nu te aștepta ca asta să se întâmple prea curând. Universul X-Men are un program încărcat la orizont, cu „Dark Phoenix”, „The New Mutants” și „Deadpool 2” programate să apară anul viitor. Plus că ar fi cam lipsă de respect față de Hugh Jackman să-l înlocuiască imediat după retragere.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile