Cine va juca rolul noului James Bond și cine ar putea regiza următoare parte

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
James Bond

În ultimul an s-a tot vorbit despre cine îl va interpreta pe noul James Bond. S-a vorbit despre Idris Elba (care ar fi fost cu adevărat o alegere interesantă), s-a vorbit și despre o variantă feminină, Daniel Craig a spus că preferă să-și taie venele decât să mai joace în încă un James Bond etc.

Până la urmă, se pare că nu era nevoie decât de o sumă foarte mare de bani pentru a-l convinge pe Daniel Craig să se răzgândească. Așadar, Daniel Craig se va întoarce în rolul agentului 007.

Nu e singura veste bună pentru iubitorii francizei. Producătoarea Barbara Broccoli ar fi declarat că o vrea pe Adele pentru tema muzicală a următorului James Bond. În plus, se pare că e posibil ca Christopher Nolan să fie regizorul pentru următoarea parte. Acesta ar fi sugerat într-un interviu publicat în Playboy că ar fi interesat de așa ceva:

„Am vorbit cu producătorii Barbara Broccoli și Michael G Wilson în ultimii ani. Îmi place foarte mult personajul și sunt întotdeauna curios să văd ce vor mai face cu el. Poate într-o bună zi planetele se vor alinia. Trebuie să simți că e nevoie de tine, dacă înțelegi ce vreau să spun. Ar trebui să aibă nevoie de o reinventare; trebuie să aibă nevoie de tine. Dar până acum se descurcă foarte bine.”

Un James Bond regizat de Nolan ar fi de-a dreptul magistral. Ca să-ți reîmprospătez un pic memoria, Nolan a făcut minuni cu franciza Batman (The Dark Knight), ne-a oferit niște minunății precum Interstellar sau Inception, iar cel mai nou film al său, Dunkirk, este deja lăudat peste tot.

Deci, numai vești bune pentru fanii James Bond.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile