Creed 2 are un trailer knockout, cu Kendrick Lamar pe fundal și un român în rolul negativ

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
sursă foto: captură YouTube.com

A apărut și primul trailer pentru Creed 2, un film așteptat de mulți fani ai boxului și ai universului Rocky.

De asemenea, românii ar trebui să fie entuziasmați, pentru că apucăm să-l vedem pentru câteva secunde și pe românul Florian Munteanu, adversarul de temut al lui Adonis Johnson.

Florian „Big Nasty” Munteanu va apărea alături de actorii Sylvester Stallone şi Michael B. Jordan, având rolul negativ, al fiului lui Ivan Drago, cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson.

Florian are 28 de ani, 1,95 metri, 111 kilograme și a devenit pugilist inspirat fiind de tatăl său, care a practicat acest sport. El și-a făcut studiile la Universitatea din Munchen - sport şi media - şi are o diplomă în arte, obţinută în 2014.

De asemenea, Dolph Lundgren îşi va relua rolul în noul film, acela al lui Ivan.

Creed 2 va dezvolta în continuare viaţa lui Adonis Johnson, atât în ring, cât şi în afara lui, și se va concentra atât pe problemele sale cu familia, dar şi pe eforturile de a deveni campion.

Scenariul a fost scris de Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker, și premiera va avea loc pe 21 noiembrie 2018.

Primul Creed a avut încasări de 173 de milioane de dolari la nivel mondial şi i-a adus lui Sylvester Stallone o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun rol secundar.

Pe fundalul primului trailer pentru Creed 2 îl poți asculta pe Kendrick Lamar, cu a lui DNA. Premiera va avea loc pe 21 noiembrie:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile