Cum plănuiește Kit Harington să scape de Jon Snow după finalul GOT

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Jon

2019 este anul în care Game of Thrones va ajunge la un final, iar actorii principali au început să se pregătească pentru a-și lua rămas bun de la poveste.

Kit Harington, cel care-l joacă pe popularul Jon Snow, a dezvăluit câteva din planurile sale după ce filmările se vor încheia. Kit a vorbit cu cei de la Entertainment Weekly și a spus că se pregătește atât pentru o schimbare fizică, cât și pentru una în carieră.

"Mi-ar plăcea să iau o pauză și să mă bucur de obscuritate, să mă tund și să mă fac mai puțin recognoscibil; vreau să fac și alte lucruri cu un look complet nou și un vibe diferit", a zis Harington.

Jon

Planul lui principal este de a se detașa cât mai mult de personajul care l-a făcut faimos, iar pentru asta se va tunde scurt de tot, deși are dubii în ceea ce privește barba.

"Va fi mai greu să renunț la barbă, deși îmi place foarte mult. Îmi place și părul lung și barba, dar va fi ca un fel de ritual să scap de ele - nu pot să am un rol nou și să arăt la fel. Acest rol a fost fantastic, dar trebuie să scap de Jon Snow".

Jon

Actorul l-a jucat pe Jon încă din primul episod GOT, lansat în aprilie 2011. Între sezoane, el a avut/va avea roluri în producțiile:

  • Pompeii
  • Brimstone
  • The Death and Life of John F. Donovan (urmează a fi lansat la final de an)

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile