De ce să vezi "Here and now", cel mai nou serial lansat de HBO

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Tim Robbins (Greg)

Dacă nu știi la ce serial să te mai uiți, lasă-mă să-ți fac o propunere care nu sună rău deloc - "Here and now", cel mai nou serial lansat de HBO.

Povestea este una scrisă de Alan Ball (recunoscut pentru producțiile Six feet under și True Blood) și ne aduce în prim plan o familie multirasială, formată din - un profesor de filosofie, soția lui avocată, cei trei copii adoptați din Somalia, Vietnam și Columbia și singurul lor copil biologic.

Așa cum probabil te-ai fi așteptat, deși pare perfectă, familia ascunde mai multe probleme - faptul că unul dintre copii începe să vadă lucruri pe care ceilalți nu le pot vedea este una dintre ele.

Here and now

Aparent, familia Bayer-Boatwright este un model al familiei progresiste și multirasiale: Greg, un respectat profesor de filosofie și autor, soția lui, Audrey, consultant pentru rezolvarea conflictelor la un liceu local, copiii lor adoptați, Ashley, Duc și Ramon și singura lor fiică biologică, Kristen.

În urma unor experiențe halucinante, Ramon, fiul născut în Columbia, începe terapia cu doctorul Farid Shokrani.

Duc, adoptat din Vietnam, se bucură de o carieră profitabilă, cea de “arhitect motivațional”, dar statutul lui de burlac îngrijorează familia.

Here and now

Ashley, născută în Liberia, găsește din ce în ce mai multe motive să pună sub semnul întrebării mariajul cu soțul ei, Malcolm.

Iar Kristen, în vârstă de 17 ani, este iritată de viața ei banală și moștenirea ei genetică, în comparație cu cea a fraților săi mai exotici.

Serialul abordează o serie de probleme politice, familiale, culturale, spirituale și psihologice care afectează fiecare membru al familiei.

Din distribuție fac parte:

  • Holly Hunter (Audrey)
  • Tim Robbins (Greg)
  • Jerrika Hinton (Ashley)
  • Peter Macdissi (dr. Farid Shokrani)
  • Sosie Bacon (Kristen)
  • Daniel Zovatto (Ramon)
  • Raymond Lee (Duc)
  • Andy Bean (Henry).

"Here and now" are 10 episoade și începe azi, 12 februarie; un nou episod ca apărea în fiecare luni atât pe HBO, cât și pe HBO GO.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile