De la Globurile de Aur, la Psihiatrie. O actriță din „Melrose Place” și „Scary Movie” a pierdut contactul cu realitatea

Share
Tweet
Heather Locklear atunci și acum Foto: hepta.ro

Pe vremuri era nominalizată constant la premii pentru „Cea mai bună actriță dintr-un serial TV”, iar acum e pur și simplu de nerecunoscut. Din toate punctele de vedere.

Heather Locklear, actriță nominalizată de patru ori la Globurile de Aur pentru rolul Amandei Woodward din „Melrose Place”, a devenit o ruină ambulantă. În vârstă de 57 de ani, americanca a fost internată la începutul săptămânii într-un spital de psihiatrie, la recomandarea propriului terapeut, care și-a dat seama că nu mai are cum s-o ajute de unul singur.

Heather Locklear în „Melrose Place” Foto: CBS Television Distribution

Imediat au început să circule zvonuri prin presă conform cărora Locklear și-a rupt în bătaie iubitul, motiv pentru care a trebuit imobilizată și transportată urgent „la nebuni”. Sursele celor de la TMZ neagă treaba asta, precizând că partenerul actriței nu mai dăduse pe-acasă de zile întregi. Se pare că Locklear a avut pur și simplu o cădere nervoasă, dar una suficient de gravă încât cineva (probabil terapeutul) să cheme ambulanța.

E a doua oară pe anul ăsta când actrița primește tratament psihiatric. În iunie a fost arestată pentru lovirea unui polițist și a unui paramedic, caz în care s-a descoperit că era drogată. Ofițerii fuseseră chemați după o criză mega-urâtă a lui Locklear, care și-ar fi strâns de gât mama, atacat tatăl și ar fi amenințat că se sinucide. Episodul ăsta s-a încheiat cu internarea pe termen lung la Psihiatrie, în speranța că-și va recăpăta echilibrul mintal și că-i va prinde bine o detoxifiere zdravănă. N-a fost să fie.

Nici lupta cu polițistul n-a fost o premieră pe 2018. În februarie, fratele lui Heather a sunat la 911 în timpul unui scandal urât dintre actriță și iubitul ei. Un ofițer ajuns la fața locului a încercat s-o potolească, dar Locklear i-a răspuns prin pumni și palme.

E clar că a luat-o razna complet. Cândva o actriță extrem de apreciată de critici și cinefili, o figură îndrăgită a anilor ’90, Heather Locklear a ajuns o ruină de om. O să ne-o amintim mereu cu drag din „Wayne's World 2”, „Melrose Place”, „Scary Movie 5” sau „Spin City”, dar – în ce privește prezentul și viitorul – nu ne inspiră decât teamă și îngrijorare. Sperăm să treacă cu bine peste perioada asta neagră.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile