„Deadpool 2” are un nou trailer absurd, ridicol, exagerat – într-un cuvânt, genial

Share
Tweet
Deadpool (foto: youtube.com)

Cel mai tâmpit erou dintre toți, Deadpool (Ryan Reynolds) e gata de acțiune în noul trailer pentru al doilea său film. Pregătește-te să te scarpini în cap și să te-ntrebi „La ce c*cat mă uit?!”.

20th Century Fox tocmai a lansat un nou trailer de 2 minute jumate’ pentru „Deadpool 2”, care se anunță a fi unul dintre cele mai amuzante filme al anului. Promo-ul e un haos total, adică fix ce speram.

Cable (Josh Brolin) apare de o groază de ori în aceste două minute jumate’, ceea ce înseamnă că va avea un rol extrem de important în poveste. De ce ar trebui să ne pese? Numele personajului e Nathan Summers și – cel puțin în benzile desenate – e fiul biologic al lui Cyclops (X-Men) și al clonei lui Jean Grey. Poate ți-l amintești din desenele animate ale anilor ’90.

Nathan Summers, a.k.a. Cable

Se fac o mulțime de glume despre film în sine și despre universul cinematografic MARVEL. Spre exemplu, în ultimul cadru, Deadpool sugerează că această parte secundă o să fie mult mai bună decât prima și că ar trebui să se oprească după ea, să nu mai scoată și filmul #3. Să se retragă în plină glorie.

Foto: youtube.com

Se pare că asta va fi povestea originilor X-Force, echipă de mutanți care și-a făcut debutul în benzile desenate în 1991. E un fel de X-Men mai restrâns, cu Deadpool pe post de „căpitan”. Deci clar o să iasă rău.

Foto: youtube.com

În rest, îl vedem pe protagonist călcat de mașină, trezindu-se dintr-un sicriu, răsucindu-și capul la 180 de grade sau învârtindu-se în căruciorul cu rotile al Profesorului Xavier. Ăsta sigur e doar vârful aisbergului și ne așteptăm la mult mai multe surprize cretine pe marele ecran. O să fie mega-distractiv!

Urmărește și tu trailerul, apoi spune-ne cum ți se pare:

„Deadpool 2” ajunge în cinematografele din România pe 18 mai. Notează-ți în calendar!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile