După 8 ani, Michael Caine ne dezvăluie adevărul din finalul filmului "Inception"

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
27
Tweet
Inception

Mai ții minte "Inception"? Filmul a apărut în cinematografe în 2010 și încă mai vorbim despre el.

În cazul în care nu-ți mai aduci aminte, finalul ne arată un titirez care continuă să se învârtă, în timp ce publicul se întreabă - Cobb (jucat de Leonardo DiCaprio) visează? Sau a revenit în realitate?

Inception

Christopher Nolan a mai vorbit despre finalul filmului, dar niciodată un răspuns definitiv și clar nu a fost dat, până acum.

"Inception" a avut o vizionare în Londra, iar Michael Caine, cel care l-a jucat pe Miles, tatăl lui Cobb, a dezvăluit o conversație behind-the-scenes pe care a avut-o cu Nolan.

La fel ca noi toți, nici Caine n-a înțeles exact ideea și l-a întrebat pe regizor: "I don’t understand where the dream is. When is it the dream and when is it reality?"

Christopher a spus că scenele se desfășoară în realitate atunci când Miles apare în ele - "When you’re in the scene it’s reality". Practic, atunci când personajul nu apare, vorbim despre un vis.

Inception

Iar acum vine întrebarea-cheie - a fost Miles prezent în scena finală?

Te invit să urmărești video-ul de mai jos - secvența finală, unde Miles și Cobb sunt împreună, ne arată că cel din urmă a ajuns înapoi în realitate.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile