E oficial - asta-i luna din 2019 în care ultimul sezon din Game of Thrones va avea premiera

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
17
Tweet
GOT
GOT

În sfârșit, am aflat și noi ceva sigur despre ultimul sezon din Game of Thrones. HBO a anunțat luna oficială din 2019 la care serialul va avea premiera și vorbim despre aprilie.

A fost lansat și un teaser care să însoțească această informație, însă nu conține filmări noi, ci doar ne face o idee mai clară despre ce ne va aștepta în următoarele episoade. Cel mai probabil, HBO va lungi cât mai mult detaliile, însă, încet, încet, vom afla și noi o dată clară.

Apropo de asta, e bine de știut că sezonul 8 din GOT va avea doar 6 episoade. Miguel Sapochnik, cel care a luat un Emmy pentru că a regizat episodul Battle of the Bastards, din sezonul 6, va reveni în scaunul regizorului, alături de David Nutter.

GOT

Sapochnik ne pregătește o bătălie atât de măreață, încât Peter Dinklage a spus că, în comparație cu ea, "Battle of the Bastards look like a theme park."

Un alt lucru pe care-l mai știm despre sezonul 8 este că va începe la Winterfell, în clipa în care Daenerys va ajunge aici, alături de armata sa, iar Sansa nu va fi prea fericită că Jon Snow s-a pus în genunchi pentru Mama Dragonilor.

Abia aștept să înceapă!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile