E oficial: Disney a cumpărat FOX, iar X-MEN și Deadpool sunt acum în Universul MARVEL

Share
24
Tweet
Colaj Deadpool + Wolverine

Până la urmă, chiar îl vom vedea pe Wolverine luptând alături de Avengers!

Disney a anunțat oficial, printr-un comunicat pe propriul site, că a ajuns la o înțelegere cu 21st Century Fox. Mai precis, Disney scoate din buzunar 52,4 miliarde $ ca să cumpere Fox cu totul. Compania lui Mickey Mouse și-a asumat și datoriile pe care le avea noua sa proprietate, suma totală a tranzacției ajungând astfel la 66 miliarde $.

Ce înseamnă asta, concret? Înseamnă că, de-acum încolo, branduri precum X-Men, Avatar, The Simpsons, Hulu sau National Geographic aparțin de Disney. Și de ce ne-ar păsa nouă?

Faza e că tot Disney deține și MARVEL, cel mai mare (și îndrăgit) producător de benzi desenate și filme cu supereroi din lume. Fox deținea drepturile de ecranizare pentru echipele X-MEN și Fantastic 4, dar și pentru Deadpool. În urma acestei tranzacții, supereroii ăștia intră automat în Universul Cinematografic Marvel.

Chiar dacă Hugh Jackman refuză să revină, sunt șanse mari să vedem un nou Wolverine, jucat de altcineva, luptând alături de Avengers în anii următori. Mutantul cu schelet de adamantium chiar a fost membru oficial al echipei, la un moment dat, prin benzile desenate. La fel și Deadpool, dacă-ți vine să crezi.

Wolverine în Avengers (foto: collider.com)

Președintele MARVEL, Kevin Feige, a recunoscutuniversul nostru cinematografic preferat se încheie oarecum după „Avengers 4”, în 2019. După asta, filmele o vor lua într-o cu totul altă direcție, ceva la care (cică) nu ne așteptăm. Poftim, acum au o întreagă armată de personaje noi pe care le pot exploata în continuare.

FOX se alătură acum unei lungi liste de branduri gigantice pe care Disney le deține. Printre ele se numără Marvel, STAR WARS și studiourile de animație Pixar.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile