Clint Eastwood, Bradley Cooper și multă cocaină, împreună într-un nou film de Oscar

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
12
Tweet
sursă foto: captură YouTube.com

Clint Eastwood a regizat multe filme de Oscar, American Sniper fiind unul dintre ele, cu Bradley Cooper în rol principal. În 2018, Eastwood revine cu un nou film cu Bradley Cooper, multă cocaină și o poveste interesantă.

De fapt, The Mule îl aduce pe Eastwood în rolul principal, după o pauză de 6 ani, și nu ar fi deloc o surpriză să primească și o nominalizare la Oscar pentru acest rol, mai ales că e foarte posibil să fie ultimul din carieră.

Rolul din The Mule este unul care i se potrivește foarte bine, de bătrân morocănos și care a strâns multe regrete în această viață. De asemenea, se întâmplă și să transporte cocaină pentru un cartel mexican.

Povestea este una reală, bazată pe viața lui Leo Sharp, un veteran din cel De-al Doilea Război Mondial, care făcea pe cărăușul pentru cartelul Sinaloa și a fost arestat în 2011 la vârsta de 87 de ani.

Bradley Cooper are rolul agentului de la Antidrog, ce-l va aresta pe bătrânul Leo. Dianne Wiest, Laurence Fishburne și Michael Pena fac și ei parte din distribuție.

The Mule va avea premiera pe 14 decembrie:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile