Filmările pentru Game of Thrones s-au încheiat definitiv, iar mesajul Emiliei Clarke o să-ți strice toată ziua

Share
17
Tweet
Emilia Clarke și Kit Harrington în culise Foto: Facebook/Game of Thrones

Nici n-a apărut ultimul sezon, dar deja ne dă o lacrimă...

Etapa de producție a sezonului 8 din „Game of Thrones” s-a încheiat oficial. Actorii pe care-i urmărim cu drag de atâția ani s-au reunit pentru ultima oară pe platoul de filmare și au pus punct poveștii lui George R. R. Martin. Tronul de Fier are un nou ocupant, dar mai avem de așteptat luni bune până să aflăm despre cine e vorba.

Gata, te-ai întristat știind că gașca s-a spart definitiv? Stai, că abia acum ajungem la partea tristă. Emilia Clarke a postat pe Instagram un selfie din ultima zi de filmări, însoțit de o descriere înduișătoare, nostalgică:

M-am suit într-o barcă, în drum spre o insulă, să-mi iau adio de la tărâmul care mi-a fost a doua casă timp de aproape un deceniu. A fost o călătorie pe cinste @gameofthrones vă mulțumesc pentru viața pe care nu mi-am imaginat vreodată că o voi trăi și pentru familia de care îmi va fi întotdeauna dor #eultimulsezon”, scrie interpreta lui Daenerys Targaryen.

Mama Dragonilor recunoaște că ultima scenă pe care a filmat-o a tulburat-o maxim și că ne va marca pe toți: „M-a dat peste cap. Lumea nu va uita prea curând cine este Daenerys...”. Habar n-avem despre ce vorbește, dar nu sună prea bine, mai ales cu punctele alea de suspensie la final. Om trăi și-om vedea.

Vestea bună e că, după încheierea serialului, fanii vor reveni curând în Westeros printr-o serie prequel. Acțiunea se va petrece cu mii de ani înaintea evenimentelor pe care l-am tot urmărit până acum. Uite aici mai multe detalii despre noul proiect.

Sezonul 8 din „Game of Thrones” ajunge pe micul ecran în 2019, dar încă nu avem o dată concretă a premierei. Te anunțăm imediat cum aflăm.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile