Filmul lansat de Netflix pe care toți fanii E.T. îl vor iubi

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
10
Tweet
Okja

Netflix a lansat un film pe care toți fanii E.T. îl vor iubi.

Producția se numește "Okja" și spune povestea micuței Mija și a prietenei sale cele mai bune - un "super porc" modificat genetic pe nume Okja. Corporația care a făcut-o pe Okja vrea s-o transforme în mâncare, însă Mija zboară din Coreea de Sud până la New York pentru a o salva.

Toată lumea are mari așteptări de la acest film, mai ales că firul său epic este o combinație între "E.T. the Extra-Terrestrial" a lui Steven Spielberg și "Princess Mononoke" de Hayao Miyazaki.

Adăugăm și mesajul puternic împotriva abuzului asupra animalelor și deja avem un cadru complet.

Okja

Filmul a avut un buget de 50 de milioane de dolari și a fost regizat de Bong Joon-ho. Mija este jucată de Ahn Seo-hyun, o puștoaică de 13 ani foarte puternică și determinată să-și salveze prietena.

Rolul negativ aparține actriței Tilda Swinton, șefa corporației Mirando Corporation (cea care o deține pe Okja), și e de la sine înțeles că rolul i se potrivește mănușă.

Jake Gyllenhaal face și el parte din distribuție și îl interpretează pe Dr. Johnny Wilcox, un fel de Steve Irwin al corporației. Paul Dano apare în rolul șefului Animal Liberation Front, o organizație extremistă care vrea să distrugă Mirando.

Okja

Criticii susțin că Okja, creată cu ajutorul CGI, nu este mereu super convingătoare și există anumite faze în film în care se pune cam tare accentul pe mesajele anti-carne, însă, per total, ei susțin că este unul dintre cele mai bune filme ale anului. A apărut deja pe Netflix, așa că ar fi cool să-i dăm o șansă, nu?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile