„Game of Thrones”, made in Romania! Intro-ul a fost reimaginat cu clădiri istorice din București, Constanța sau Iași

Share
26
Tweet
Palatul Parlamentului în versiunae românească a intro-ului „Urzeala Tronurilor” Foto: Screenshot youtu.be/KyQ-lJpzSSY

Cu ocazia Centenarului, un român și-a umplut timpul liber făcând cel mai mișto clip de promovare a țării noastre la care puteam spera.

Genericul „Game of Thrones”, poate cel mai epic intro realizat vreodată pentru un serial TV, tocmai a devenit și mai epic. Cel puțin din punctul nostru de vedere, pentru că Winterfell, King’s Landing și restul cetăților din Westeros au fost înlocuite cu clădiri istorice din marile orașe românești.

Mai precis, zburăm alături de „cameraman” deasupra Bucureștiului, Constanței, Iașiului, Craiovei, Clujului, Timișoarei și Oradei. După modelul GoT, vedem cum se asamblează singure miniaturile unor clădiri precum Palatul Parlamentului, Cazinoul sau Palatul Culturii, în timp ce pe fundal rulează genialul theme song al neamțului Ramin Djawadi.

Animația a fost făcută de IonnyAnimates, un canal YouTube abia lansat, care nu are alte clipuri uploadate momentan. Artistul român care administrează canalul recunoaște prin comentarii că habar n-are câte ore a petrecut în total lucrând la filmuleț, dar că munca s-a întins de-a lungul unui an.

Pentru că n-ai cum să mulțumești pe toată lumea, evident că au apărut critici de genul: „Ce caută, mă, Craiova printre orașele mari? :))))” sau „Ar fi fost mai reprezentativă Cetatea Timișoara în loc de catedrală”. Lasă, că poate Ionny își va continua proiectul și cu alte versiuni, în care ar putea include orașe precum Brașov, Galați sau Ploiești. Dacă are chef.

Dacă tot vorbim despre „Game of Thrones”, amintesc că ultimul sezon ajunge pe micul ecran în aprilie 2019, la un an jumate' de la încheierea sezonului 7. Deși e alcătuit din numai șase episoade, acestea vor fi mai lungi decât cele de până acum.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile