Hellboy jură că se face preot dacă primește 666k share-uri la un tweet

Share
Tweet
Poster oficial pentru „Hellboy” (2019) Foto: Lionsgate / VVS Films

Mai mult decât atât, actorul David Harbour e gata să oficieze o nuntă îmbrăcat în costumul diavolului-supererou.

O fi blasfemie (contează?), dar asta își dorește americanul Spencer Perry. Cititor avid de benzi desenate și fan înrăit al personajului Hellboy, Spencer l-a tag-uit pe David Harbour, noul actor al supereroului-diavol, într-un tweet care sună cam așa: „David, poate îți amintești că ne-am întâlnit anul trecut pe platoul de filmare al Hellboy (eu eram cel cu tatuajul BPRD proaspăt de câteva zile). Mă căsătoresc în martie cu @carlylane, de câte retweet-uri e nevoie ca tu să ne oficiezi nunta costumat în Hellboy?”.

Prima poză oficială cu noul Hellboy Foto: Lionsgate / VVS Films, via Twitter

Răspunsul lui Harbour e de toți banii: „666k. La tweet-ul ăsta. Marele Roșu oficiază. Costumat complet. Cu toată sfințenia de care e capabil. Număr imposibil? Gândește-te cât de greu îmi va fi mie să obțin hirotonisirea personajului de către o biserică creștină. (PS: Scad cu 500k dacă-l convingi pe @artofmmignola să citească o poezie la nuntă)”.

În PS, Harbour se referă la Mike Mignola, aristul care a creat benzile desenate „Hellboy”. Părintele personajului, practic.

O să se întâmple, poți fi sigur de asta. Bag mâna-n foc, pentru că n-ar fi prima oară când David Habrour îndeplinește un vis de genul ăsta al fanilor. În septembrie, actorul a oficiat nunta unor mega-fani „Stranger Things”, îmbrăcat în uniforma șerifului Jim Hopper din serial. Tot așa, mireasa întrebase pe Twitter ce trebuie să facă pentru ca Harbour să o cunune, iar actorul a promis că face asta dacă postarea strânge 125.000 retweet-uri. Și dacă prima felie de tort merge direct în gura lui. Numărul de share-uri cerut a fost atins încă din primele 24 de ore de la postarea mesajului, deci șeriful n-a avut încotro.

Înainte de asta, în octombrie 2017, o tânără de 17 ani din California a anunțat online că visul ei e să-l convingă pe David Harbour să pozeze alături de ea în albumul foto de absolvire a liceului. L-a tag-uit și a întrebat public: „@DavidKHarbour de câte retweet-uri e nevoie pentru ca tu să pozezi cu mine în albumul de absolvire”.

Răspunsul lui a venit prompt, probabil ca o glumiță care nu se aștepta să fie luată în serios: „25k. Și o să port hanoracul școlii și-o să țin în mână un trombon”. Tweet-ul a depășit instant 30.000 share-uri, deci Harbour s-a ținut de cuvânt și a ieșit o galerie foto caterincă.

Abia așteptăm acum să-l vedem oficiind o nuntă costumat în Hellboy! Momentan, postarea are 28,029 retweet-uri, strânse în patru zile. Mai are până la 666k, dar e pe drumul bun. Ia, poate ajuți și tu cu un retweet norocosul cuplu, că n-ai nimic de pierdut.

PS: Reboot-ul „Hellboy” ajunge în cinematografele din România pe 25 ianuarie 2019.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile