How „Infinity War” Should Have Ended: ăsta e finalul pe care ni-l doream cu toții

Share
Tweet
Avengers: Infinity War Foto: YouTube/How It Shold Have Ended

Avengerii ar fi trebuit să vadă filmulețul ăsta ÎNAINTE de bătălia cu Thanos, pentru inspirație...

Având în vedere că vom discuta despre cum AR FI TREBUIT să se încheie „Avengers: Infinity War”, e de la sine înțeles că urmează spoilere pentru cum s-a terminat în realitate.

Avengers: Infinity War” ne-a băgat pe toți în depresie după victoria șocantă a Titanului Nebun Thanos. Jumătate din Univers s-a prefăcut în scrum printr-un simplu pocnet din degete, printre victime numărându-se eroi ca Spider-Man, Doctor Strange, Black Panther sau Star-Lord. Răul a învins, dar s-ar fi putut altfel? Da.

Foto: YouTube/How It Should Have Ended

Cea mai nouă animație a youtuberilor de la HISHE (How It Should Have Ended) trece în revistă nu mai puțin de CINCI moduri plauzibile prin care Avengerii ar fi putut ieși învingători la final de zi. Pe urmă avem o scenă genială cu toată echipa strânsă într-un pub, făcând caterincă și depănând amintiri din filmele anterioare. Nu în ultimul rând, HISHE ne oferă un final-surpriză axat pe toți antagoniștii memorabili din cultura pop.

Foto: YouTube/How It Should Have Ended

N-are rost să descriu mai mult, că piere tot farmecul. Să ne bucurăm de clip și să ne mințim că, într-adevăr, așa s-a încheiat „Avengers: Infinity War”:

Nu uita că după generic te așteaptă o scenă post-credits, în tradiția MARVEL!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile