James Bond și-a găsit noul regizor și nici că se putea o alegere mai bună

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Bond

În 2012, atunci când s-a lansat Skyfall, Sam Mendes a devenit primul regizor implicat într-un film James Bond care câștigase înainte un Oscar (în 1999, pentru American Beauty).

Ambele sale filme, atât Skyfall, cât și Spectre, au devenit cele mai profitabile producții din întreaga franciză.

În prezent, un nou nume mare a fost ales pentru a prelua conducerea unui nou film James Bond - este vorba despre un alt câștigător de Oscar, Danny Boyle.

Danny Boyle

"Lucrăm la scenariu în clipa de față. Și totul depinde de asta, de fapt. Lucrez momentan pe un scenariu semnat de Richard Curtis. Sperăm să ne apucăm de filmări în șase sau șapte săptămâni. Așa, Bond ar fi gata la final de an", a spus Boyle într-un interviu recent.

Danny Boyle este cel care a regizat Trainspotting și 28 Days Later. În 2008, el a câștigat Oscarul pentru minunatul Slumdog Millionaire. A fost nominalizat și în 2010, pentru pelicula 127 Hours.

Craing

James Bond a avut mare nevoie de un regizor, mai ales după ce Daniel Craig nu a mai vrut sub nicio formă să-l mai joace pe Bond. Însă, banii au decis în cele din urmă, așa că după ce i-au fost oferite multe milioane pentru acest job, Craig a cedat și a zis DA.

Lucrurile ar cam trebuie să se pună în mișcare, mai ales că filmul este programat să apară pe 8 noiembrie, 2019.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile