Jonah Hill, Rooney Mara și Joaquin Phoenix s-au reunit într-un film fantastic: "Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot"

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot

Vreau să-ți propun un film foarte mișto, bazat pe o poveste reală, unde se reunesc o groază de actori talentați - Jonah Hill, Jack Black, Rooney Mara și Joaquin Phoenix.

Regia îi aparține lui Gus Van Sant, iar "Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot" spune povestea celebrului caricaturist John Callahan, interpretat de Phoenix.

Cu ocazia acestui proiect, Joaquin și Gus au ajuns să lucreze iar împreună, după ce ultima oară au făcut-o în urmă cu 23 de ani, în 1995, la filmul "To Die For", producție care i-a oferit o rampă de lansare actorului.

Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot

"Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot" urmărește viața lui Callahan după ce a rămas paralizat în urma unui accident de mașină pe care l-a avut la 21 de ani.

El se folosește de desen ca o formă de terapie, iar rezultatul muncii sale stârnește multe controverse în orașul său natal din Portland, Oregon.

În viața reală, ilustratorul a fost publicat în The New Yorker, Penthouse și Playboy.

Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot

Filmul poartă numele cărții lansate de Callahan în 1989 și va avea premiera în cadrul Sundance Film Festival, iar apoi va ajunge la Berlin Film Festival, în februarie 2018.

Premiera internațională va avea loc pe 11 mai, iar până atunci te invit să vezi primul trailer.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile