Jordan Peele, regizorul horror-ului Get Out, a dezvăluit posterul următorului său film, un thriller intens

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Get Out

Get Out a fost unul dintre cele mai controversate filme ale lui 2017, dar și unul extrem de apreciat de critici.

Chiar dacă Get Out a fost inclus la categoria "comedie" în cadrul Globurilor de Aur, asta nu înseamnă că horror-ul cu accente de comedie neagră nu te ține cu sufletul la gură și nu-ți aduce în față realitatea comunității de culoarea din America.

Așa cum a semnalat recent și Childish Gambino în noul său clip la piesa "This is America", chiar dacă trăim vremuri în care comunitatea de culoare a devenit influentă în societate, asta nu înseamnă că persoanele de culoare nu sunt în continuare tratate cu rasism sau lipsă de respect.

Get Out a introdus subtil parte din aceste elemente, inversând tot flow-ul unui horror clasic, iar asta cred că l-a făcut un film care va rămâne în memoria colectivă.

Jordan Peele, creatorul și regizorul filmului, nu a stat pe loc și deja lucrează la următorul proiect. El a postat pe Twitter posterul următorului său film - US.

Posterul dezvăluie că vom avea parte de "un nou coșmar", deși sunt curioasă să aflăm mai multe detalii și chiar să vedem primul trailer.

Până în clipa de față nu se știu foarte multe despre poveste, dar dacă ne luăm după cei de la The Hollywood Reporter, filmul se va focusa pe "două cupluri - unul alb și unul de culoare".

În ceea ce privește distribuția, se pare că actrițele populare Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) și câștigătoarea de Oscar Lupita Nyong'o sunt în discuții pentru rolurile principale. Tot în discuții este și Winston Duke, actorul pe care l-ai văzut în Black Panther.

Cei de la Universal descriu filmul ca fiind "un nou thriller provocator și original", iar premiera acestuia va fi abia în martie, 2019.

Jordan Peele

Sunt mari așteptări de la Us, mai ales că Peele a devenit o voce puternică în industrie, devenind primul scenarist de culoare care a câștigat un Oscar pentru cel mai bun scenariu original.

La începutul anului, în februarie, Peele a vorbit despre următorul său proiect (cel mai probabil Us) și despre cum acesta își trage rădăcinile din Get Out.

"Un lucru pe care-l știu este că acesta este genul; iubesc să mă joc cu thriller-ul, horror-ul, acțiunea sau intrigile amuzante. Acesta este punctul meu sensibil.

Așa că, din punct de vedere al tonului, va semăna cu Get Out. Însă, vreau să fac un film complet diferit. Vreau să vorbesc despre ceva diferit de rasă în proiectul următor".

Abia aștept să vedem ce urmează!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile