Hollywood-ul se mută pentru o perioadă în România: Keira Knightley, Gerard Butler și Liev Schreiber filmează 2 producții la noi în țară

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
14
Tweet
sursă foto: captură YouTube.com

În România vor începe filmările pentru două producţii din distribuţia cărora fac parte actorii Liev Schreiber, Gerard Butler și Keira Knightley. De asemenea, de unul dintre filme se va ocupa regizorul Philip Noyce, responsabil pentru multe capodopere, cum ar fi The Quiet American, Rabbit-Proof Fence sau The Giver.

Filmul pe care Noyce îl va realiza în România se numește Războiul lui David Berman şi e o poveste despre intervenţia Serviciilor Secrete americane asupra mafiei din SUA, pentru ca aceasta să convingă și să sprijine mafia siciliană în lupta împotriva germanilor în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Rolurile principale vor aparține actorilor Liev Schreiber (Ray Donovan, Defiance) şi Gerard Butler (300).

Al doliea film ce-și va avea platoul de filmare pe teritoriul țării noastre va fi despre povestea emoţionantă a englezoaicei Florence Nightingale, cea care a pus bazele unei şcoli de asistente medicale în timpului războiului din Crimea.

Rolul principal îi va reveni actriței Kiera Knightley. N-ar fi prima dată când Keira a filmat în România, ea a mai fost aici în 2001, pentru Princess of Thieves.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile