Cariera lui Kevin Spacey se duce de râpă. Poate să-și ia adio de la premiul Oscar

Share
Tweet
Kevin Spacey câștigând Oscarul în 1996 (foto: youtube.com)

Întreaga carieră a lui Kevin Spacey începe să se destrame din cauza trecutului său tulburător.

Kevin Spacey urma să fie propus pentru nominalizare la Premiile Oscar mulțumită rolului său din drama „All The Money In The World”, dar acum toate planurile de marketing făcute în acest sens merg direct la coșul de gunoi.

Surse apropiate echipei de marketing a filmului au dezvăluit că Sony și TriStar Pictures renunță la campania de Oscar gândită în jurul lui Kevin Spacey. Actorul urma să fie propus pentru nominalizare la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar”, dar acum își poate lua gândul de la asta.

Decizia de a-l „interzice” pe Spacey la Oscaruri vine - evident – ca urmare a proaspătului scandal în care e implicat actorul american. Anthony Rapp din „Star Trek: Discovery” a dezvăluit duminica trecută că, în urmă cu 30 de ani, Kevin Spacey i-a făcut avansuri sexuale la un party în apartamentul său. Rapp avea pe-atunci doar 14 ani, iar Spacey – 26. Cel din urmă și-a cerut scuze public, recunoscând că nu-și amintește episodul și dezvăluind că e homosexual, ca să schimbe subiectul.

În contextul fenomenului #metoo, declarația lui Anthony Rapp a convins mai mulți bărbați să rupă tăcerea. Se pare că momentul ăla nu a fost un caz izolat, actorul Roberto Cavazos și regizorul Tony Montana recunoscând că au trecut prin experiențe similare cu Spacey.

Mai mult decât atât, un fost asistent de producție al serialului „House of Cards” povesteșteSpacey l-a pipăit la un moment dat între picioare. În total, opt colegi de platou care au lucrat sau încă lucrează la „House of Cards” au recunoscut că Spacey i-a hărțuit în culise.

Kevin Spacey în „All The Money In The World” (foto: youtube.com)

Să vorbim un pic și despre noul film al lui Spacey, pentru care ar fi putut primi o nominalizare la Oscar. Regizat de Ridley Scott, „All The Money In The World” spune povestea răpirii tânărului John Paul Getty III, în vârstă de 16 ani, în Roma anilor ’70. Bunicul său e miliardardul J. Paul Getty (Kevin Spacey), un magnat din industria petrolieră, și i-ar fi foarte simplu să arunce cu bani în răpitori în schimbul nepotului său. Doar că nu vrea. Pentru J. Paul Getty, averea e mult mai importantă decât familia.

Kevin Spacey are deja două premii Oscar în palmares. Primul i-a fost acordat în 1996 pentru rolul secundar în „The Usual Suspects”, iar în 2000 a fost declarat cel mai bun actor în rol principal pentru drama „American Beauty”. E foarte probabil ca astea să rămână singurele din CV-ul lui.

„All The Money In The World” apare în cinematografele din România pe 5 ianuarie 2018. Cea de-a 90-a ediție a Galei Premiilor Oscar va avea loc pe 4 martie la Hollywood, în Los Angeles.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile