Kevin Spacey revine pe marele ecran, în ciuda acuzațiilor de agresiune sexuală și pedofilie

Share
Tweet
Kevin Spacey într-un poster pentru „House of Cards”

Și nu revine oricum, ci în rolul unui escroc homosexual care manipulează băieței.

Deși credeam că n-o să să-l mai vedem vreodată pe Kevin Spacey într-o sală de cinema, actorul american apare vara asta în „Billionaire Boys Club”. E un crime-drama bazat pe fapte reale, pornind de la o gașcă de băieți care se îmbogățeau în Los Angelesul anilor ’80 prin investiții frauduloase (schema Ponzi, mai precis).

Kevin Spacey în „Billionaire Boys Club” Foto: Youtube

Kevin Spacey îl interpretează pe Ron Levin, un escroc experimentat care-i joacă pe degete pe băieții din Clubul Miliardarilor. Alături de el îi vom vedea pe Ansel Elgort, Emma Roberts, Judd Nelson și Billie Lourd.

Cariera lui Kevin Spacey s-a încheiat prematur odată cu acuzațiile aduse de Anthony Rapp. Actorul din „Star Trek: Discovery” a povestit o întâmplare revoltătoare din 1986, la o petrecere din apartamentul lui Spacey. Gazda l-ar fi cărat pe Rapp în dormitor „ca pe-o mireasă”, l-ar fi întins pe pat și s-ar fi suit peste el, hotărât să-l violeze. Anthony Rapp avea doar 14 ani pe-atunci, iar Spacey – 26.

Anthony Rapp în „Star Trek: Discovery” Foto: Nerdist

Filmările pentru „Billionaire Boys Club” s-au încheiat în ianuarie 2016, cu mult înaintea declanșării scandalului sexual de la Hollywood. Producătorii ar fi putut organiza „reshoots” prin care să-l înlocuiască pe Kevin Spacey cu orice alt actor, așa cum s-a întâmplat în „All the Money in the World”. Atunci, toate scenele lui Spacey au fost refilmate cu Christopher Plummer în locul lui, într-o singură lună, respectând deadline-ul premierei.

Acum, studioul Vertical Entertainment a ales să-l păstreze pe actor în film. S-or fi gândit că i se potrivește ca o mănușă rolul de escroc care manipulează băieței și că merită să-l revedem într-o lumină negativă. Mai ales că ăsta ar putea fi ultimul film în care joacă vreodată, la cum se feresc studiourile de el. În plus, „reshoots” ar fi însemnat o groază de bani aruncați în plus, deci decizia de a-l păstra pe Spacey în film poate fi – înainte de toate - de natură financiară.

Oricum ar sta lucrurile, „Billionaire Boys Club” are premiera în lume prin iulie-august, dar în România nu s-a anunțat vreo dată. S-ar putea să nu apară deloc la noi, ceea ce ar fi păcat. Vrem să-l vedem!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile