Kevin Spacey, „tăiat” complet din filmul pentru care trebuia să ia Oscarul

Share
Tweet
Kevin Spacey (foto: youtube.com)

Nu doar că l-au scos, dar i-au refilmat toate scenele cu alt actor.

„All the Money in the World” i-ar fi putut aduce lui Kevin Spacey cel de-al treilea Oscar al carierei, dar acuzațiile de hărțuire sexuală la adresa actorului i-au făcut pe cei de la Sony și TriStar Pictures să renunțe la campania de Oscar gândită în jurul lui.

Mai mult decât atât, toate scenele lui Kevin Spacey au fost eliminate din film și refilmate de la zero cu un alt actor în același rol. E vorba despre Christopher Plummer, câștigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar din 2012, pentru filmul „Beginners”. Nu-i o față tocmai recognoscibilă, dar și-a făcut treaba contra-cronometru și i-a ajutat pe producători să respecte deadline-ul. E destul de impresionant, având în vedere că schimbarea asta majoră s-a făcut într-o singură lună.

Regizorul Ridley Scott a pus totul la punct în timp record și deja le-a arătat noua versiune a filmului criticilor care votează la Globurile de Aur. Cea de-a 75-a ediție a galei va avea loc pe 7 ianuarie 2018.

Christopher Plummer (foto: youtube.com)„All The Money In The World” spune povestea adevărată a răpirii lui John Paul Getty III, nepotul unui magnat din industria petrolieră. Puștiul de 16 ani e folosit ca să-l stoarcă pe miliardar de niște bănuți, dar planul răpitorilor nu decurge așa cum se așteptau: J. Paul Getty refuză să plătească un singur cent în schimbul nepotului său.Pe lângă Plummer, din distribuție mai fac parte Mark Wahlberg și Michelle Williams (printre alții). „All the Money in the World” apare în cinematografele din România pe 2 februarie 2018.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile