Khal Drogo ar putea reveni la viață în Game of Thrones 8 sau cel puțin asta crede Internetul

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Khal Drogo

Anul viitor se va lansa ultimul sezon din Game of Thrones și, așa cum era de așteptat, Internetul va vorbi mult despre asta, ba chiar a început s-o facă deja.

După ce ți-am povestit despre teoria în care Jon Snow nu va sfârși prea bine la final de serial, vreau să-ți zic despre o nouă opinie lansată de Internet.

Sezonul 8 va avea doar 6 episoade, așa că putem să ne așteptăm la tot felul de răsturnări de situație, morți inedite, cât poate și personaje care vor reveni la viață.

Ce-ai zice dacă Khal Drogo s-ar întoarce printre cei vii? Nu pare prea posibil, dar fanii zic că lucrurile se leagă de primul sezon, atunci când personajul muy sexy a murit.

Khal Drogo

Drogo este ucis de o vrăjitoare pe numele de Mirri Maz Duur - ea îl otrăvește și omoară copilul pe care Daenerys urma să-l nască.

Drept răzbunare, Mama Dragonului o ucide pe Mirri, în flăcări, alături de trupul fostului ei soț. Aici e momentul în care dragonii se nasc, dar haide să ne concentrăm pe blestemul lăsat de vrăjitoare înainte să-și dea duhul:

"When the sun rises in the west and sets in the east. When the seas go dry and mountains blow in the wind like leaves. When your womb quickens again, and you bear a living child. Then he will return, and not before".

Khal Drogo

Mulți sunt cei care au analizat fiecare rând de mai sus în parte, dar, un lucru e clar - majoritatea a decis că profeția se va împlini, iar Khal va reveni în acțiune.

Însă, având în vedere că l-a ars (considerat singurul mod prin care poți preveni pe cineva să revină la viață), nu se știe cum va învia, dar, o altă variantă este că Daenerys va deveni iar mamă (cu Jon Snow) și-și va numi copilul Drogo.

Haide că mai avem de așteptat mai puțin de un an și vom afla care este adevărul-adevărat. Tu ce crezi de cele de mai sus?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile