La ce desene să te uiți dacă ești un copil mare

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
F is for Family

La mulți ani de 1 iunie, dragul nostru! Dacă încă îți plac desenele animate și sufletul tău a rămas tânăr, în ciuda vârstei pe care o ai (cea de adult responsabil, oh), te invit să arunci un ochi pe lista de mai jos.

Cei de la Netflix îți propun câteva opțiuni perfecte pentru copilul din tine. Rămâne doar să-ți alegi preferatele și să le dai play:

BoJack Horseman

BoJack Horseman

BoJack Horseman este o fostă vedetă dintr-un sitcom din anii 90, care și-a pierdut faima, nu are o viață amoroasă, dar locuiește cu un tânăr care nu mai pare să plece. Apoi primește o ofertă să își publice povestea vieții -- și o scriitoare drăguță.

BoJack

Big Mouth

Big Mouth este o comedie animată pentru adulti, despre coșmarul glorios care este pubertatea. Serialul de 10 episoade este produs de doi prieteni: Nick Kroll (Kroll Show, The League) și Andrew Goldberg (Family Guy).

Big Mouth

Castlevania

Big Mouth

Un vânător de vampiri luptă să salveze un oraș asediat de o armată de monștri din altă lume, controlați de Dracula. Am spus că accesiunea are loc în Valahia medievală și orașul se numește Târgoviște?

Castlevania

F is for Family

Vezi povestea familiei Murphy din anii 70 din SUA, când copiii alergau liberi, berea era la dispoziția oricui și nimic nu intervenea între un bărbat și televizorul lui.

F is for Family

Archer

Archer, spionul suav și sofisticat, poate avea cele mai cool dispozitive, dar are în continuare probleme cu șeful lui, care îi este și mamă.

Archer story art

Rick and Morty

Rick, omul de știință genial și cam amețit de la alcool, își hăituiește nepotul adolescent, Morty, pentru escapade sălbatice în alte lumi și dimensiuni alternative.

Rick and Morty

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile