La ce ne uităm în iunie - selecția noastră de filme și seriale

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Beach Rats

Un serial și un film bun merg oricând, așa că dacă ai nevoie de un boost de idei pentru luna iunie, atunci te invit să vezi propunerile noastre.

Netflix România ne-a rugat să ne alegem preferatele din iunie, așă că toată redacția s-a pus pe făcut liste și topuri. Uite ce-a ieșit și chiar te rugăm să ne zici și care-s opțiunile tale.

Beach Rats

Filmul urmărește povestea unui adolescent din Brooklyn, venit dintr-o familie cu probleme, care încearcă să se regăsească, având parte de tot felul de experiențe - de la droguri și până la a se cupla cu bărbați mai în vârstă.

Beach Rats

Deepwater Horizon

Filmul este bazat pe fapte reale și urmărește momentul în care o explozie de proporții a avut loc în 20 aprilie 2010, la 1.500 m în Golful Mexic, la 80 km de Venice (Louisiana).

Deepwater Horizon

November 13 : Attack on Paris

Un documentar în care sunt spuse mărturiile și poveștile despre curaj și bunătate ale celor care au fost implicați în atacurile din Paris, din 13 noiembrie 2015.

November 13: Attack on Paris

The BFG

O poveste drăguță și simpatică în care o fetiță se împrietenește cu un uriaș, iar împreună ajung în Țara Uriașilor, unde încearcă să-i oprească pe uriașii mâncători de oameni să invadeze omenirea.

The BFG

The Girl on the train

Filmul urmărește povestea unei femei divorțate care ajunge să fie implicată în investigația unei persone dispărute, urmând ca acțiunile sale să nu fie ferite de consecințe.

The Girl on the Train

Awakenings

În urma unei epidemii de encefalită, mai mulți oameni ajung să fie internați într-un spital, deoarece au devenit catatonici. Filmul spune povestea unui doctor care încearcă un nou tratament, după ce pacienții au suferit ani de zile.

Awakenings

Marcella, sezonul 2

Marcella Backland a renunțat la job-ul ei din cadrul Metropolitan Police de dragul familiei, însă soțul ei a părăsit-o acum. Ea se întoarce la muncă pentru a investiga un caz care-i sună familiar.

Marcella

Sense8

Povestea urmărește un grup de oameni din jurul lumii, conectați mental, care încearcă să fugă de cei care-i văd ca pe o amenințare pentru omenire. Sezonul final se lansează în iunie.

Sense8

The Staircase

Un documentar fascinant, realizat de câștigătorul de Oscar Jean-Xavier de Lestrade, care ne duce în sala de judecată, la procesul unui criminal extrem de periculos.

The Staircase

Treehouse Detectives

Toby și sora lui Teri se pun pe investigat dispariția unui prieten. O animație simpatică, specială pentru cei mici sau pentru zilele leneșe de duminică.

Treehouse Detectives

Beirut

Prinși în problemele unui răzvoi civil, CIA trebuie să trimită un fost diplomat american pentru a negocia viața unui prieten pe care nu l-a ajutat la timp.

Beirut

Pacíficum

Un documentar despre Oceanul Pacific - nu trebuie să-l ratezi!

Pacíficum

Finding Nemo

Nu credem că filmul mai are nevoie de vreo prezentare - o animație absolut superbă despre prietenie. Te va distra copios și este fix genul de film pe care nu-l vezi doar o dată.

Finding Nemo

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile