David Lynch crede că Trump ar putea fi unul dintre cei mai buni președinți ai Americii

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
sursă foto: thewrap.com

Amândoi au frizuri dubioase, dar cine ar fi crezut că Lynch are o părere așa de bună despre Donald Trump, pata portocalie de pe istoria recentă a Americii?

Într-un interviu pentru The Guardian, regizorul David Lynch a declarat că ar putea rămâne în istorie drept „unul dintre cei mai buni preşedinţi americani”. Motivul ar fi pentru că „a perturbat lucrurile atât de mult” și că „nimeni nu este capabil să-l contracareze într-un mod inteligent”. Ce-i drept, Umberto Eco spunea: „Prostia este infinit mai fascinantă decât inteligența, inteligența are limitele ei, prostia nu.”

Deci, s-ar putea ca Lynch să aibă dreptate.

Cu toate acestea, David Lynch a mai spus că, deși nu-și amintește cu cine a votat la alegerile prezidenţiale din 2016, l-a preferat pe Bernie Sanders lui Hillary Clinton în alegerile primare democrate.

Afirmațiile lui Lynch nu au trecut pe lângă Trump, pentru că președintele american găsește cu greu vorbe bune despre el. Așa că s-a grăbit să declare despre David Lynch că şi-a distrus cariera la Hollywood: „Bucuraţi-vă de el cât mai puteţi, cariera lui la Hollywood este în mod oficial terminată”. O aluzie la alergia pe care Hollywood-ul o are la adresa sa şi a politicilor sale.

Să ne amintim și ce spunea Napoleon: „În politică prostia nu e un handicap”.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile