Se întâmplă, în sfârșit: MARVEL își cumpără înapoi supereroii „pierduți” și își extinde universul

Share
23
Tweet
Colaj supereroi

După ani întregi de așteptare, chiar vom avea toți supereroii laolaltă!

Ai observat vreodată că X-MEN nu se intersectează niciodată cu Avengerii? Nici Fantastic 4, care parcă luptă într-o lume în care ei sunt singurii eroi. Atât X-MEN, cât și Deadpool și Fantastic 4 sunt produse MARVEL, dar gigantul benzilor desenate nu are voie să-i folosească pe marele ecran.

Asta pentru că prin anii ’90, când nimeni nu-și imagina posibilitatea unui univers cinematografic, MARVEL a vândut drepturile de ecranizare ale unor supereroi de-ai săi: Spider-Man a trecut la Sony; X-MEN, Deadpool, și Fantastic 4 au trecut în proprietatea Fox ș.a.m.d. Studiourile au căzut de acord să-și vadă fiecare de treaba lui și să gestioneze personajele cum au chef.

Recent, Spider-Man a fost cumpărat înapoi de MARVEL, motiv pentru care seria de filme cu Andrew Garfield în rolul principal a fost abandonată, iar noul Spidey (Tom Holland) a apărut de nicăieri în „Captain America: Civil War”. Acum, coloșii benzilor desenate se pregătesc să-și recupereze și mai mulți eroi.

De când a revenit la MARVEL, Spider-Man a devenit epic (foto: youtube.com)

Se știa de ceva timp că Fox și-a scos la vânzare o parte dintre proprietăți, printre care studioul de film „20th Century Fox”. Având în vedere că cei de la Disney sunt putred de bogați și deja dețin cam tot ce se poate deține (Marvel și Star Wars, printre altele), ei au fost de la bun început favoriți în afacerea asta. Acum, sursele CNBC spun că reprezentanții celor două companii au ajuns la un acord care va fi anunțat oficial săptămâna viitoare. Se zvonește că Disney are de gând să scoată din buzunar peste 60 MILIARDE $ pentru treaba asta, ceea ce n-ar trebui să ne mire.

Dacă afacerea se concretizează, universul cinematografic MARVEL va primi cu brațele deschise o nouă serie de supereroi. Vorbim despre întreaga gașcă X-MEN, cei 4 Fantastici și Deadpool. În sfârșit, îi vom putea urmări în luptă cot la cot cu Iron Man, Hulk și Thor!

Hai, recunoaște: copilul geek din adâncul sufletului tău aplaudă de mama focului în momentul ăsta.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile