Un meciu de box între Mayweather și Khabib Nurmagomedov s-ar putea întâmpla în 2019

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
sursă foto: Dexerto.com

După ce l-a bătut pe McGregor, aproape fără drept de apel, lui Khabib Nurmagomedov i s-au deschis toate ușile. Nu doar Putin s-a întâlnit cu el pentru a-l felicita, așa cum o să vezi mai jos, dar toată lumea vrea acum să-i facă tot felul de oferte.

50 Cent a scris pe contul său de Twitter că e dispus să plătească 2 milioane de dolari cash pentru ca Nurmagomedov să se bată în Bellator și să lase UFC-ul în urmă.

Însă, se pare că e mult mai posibil ca un meci de box între Mayweather (50 - 0) și Khabib (27 - 0) să se întâmple, înainte de orice luptă în Bellator.

Khabib l-a provocat pe Mayweather pe contul de Instagram al CEO-ului de la Mayweather Promotions.

Bineînțeles, pentru Mayweather ar fi un meci extrem de ușor, pentru că Nurmagomedov nu este versat în box, ci în luptele la sol. De fapt, pe brațe, Nurmagomedov nu stă deloc prea bine și în niciun caz la fel de bine ca McGregor, pe care Mayweather l-a jucat cum a vrut.

Oricum, ar fi un meci care ar genera multe milioane de dolari, la fel ca cel cu McGregor, iar Mayweather a acceptat provocarea într-o postare pe Instagram.

În orice caz, dacă se va întâmpla, meciul de box dintre Khabib și Mayweather ar putea vea loc abia prin 2019, pentru că Floyd Jr. a anunțat deja că vrea să-i ofere lui Manny Pacquiao revanșa, iar acest lucru s-ar putea întâmpla chiar în decembrie.

Totodată, lui Khabib i-a mai fost făcută o ofertă și pentru a „lupta” în WWE, unde l-ar înfrunta pe Brock Lesnar (într-o luptă falsă, bineînțeles).

Mai există și posibilitatea unei revanșe acordate lui McGregor, dar pentru ca acest lucru să se întâmple ar trebui ca Nurmagomedov să se împace mai întâi cu UFC.

Money wise, pentru Khabib ar fi excelent un meci de box cu Mayweather, chiar dacă îl va pierde, pentru că va face câteva zeci de milioane de dolari. Apoi întoarcerea în UFC, pentru a doua parte din saga cu McGregor, ar genera și ea mult mai mulți bani.

Până la urmă, totul depinde de Money Mayweather. Până atunci, aruncă un ochi și pe clipul în care Putin îl felicită pe Khabib:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile