Artiștii stradali din LA au creat postere prin oraș prin care o acuză pe Meryl Streep că știa despre abuzurile lui Harvey Weinstein

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
She knew

Meryl Streep, o puternică luptătoare pentru drepturile femeilor, este targetată de artiștii stradali din Los Angeles, deoarece se consideră că ea știa, de fapt, de abuzurile și hărțuirile lui Harvey Weinstein, omul de la care s-a pornit întreaga mișcare #metoo.

O serie de postere au fost puse prin oraș, unde putem să o vedem pe actriță alături de Weinstein, în timp ce are ochii acoperiți cu o bandă roșie pe care scrie cu alb - "She knew".

She knew

Nu se știe cine e în spatele acestei inițiative, dar cert este că primele afișe au apărut pe 19 decembrie, la o zi după ce Streep a dat o declarație prin care a negat faptul că știa ceva despre comportamentul omului de afaceri.

Actrița câștigătoare de Oscar a răspuns la un tweet dat de Rose McGowan, prin care o critica atât pe ea, cât și pe actrițele de la Hollywood care s-au hotărât să poarte negru la Globurile de Aur, în semn de protest pentru istoria abuzurilor sexuale din industrie.

McGowan a notat că ele ar trebui să poarte Machesa, făcând referire la nevasta lui Weinstein și co-fondatoarea brandului, Georgina Chapman.

Steep a spus că a durut-o să fie atacată de McGowan și că nu a știut despre comportamentul negativ al lui Weinstein.

"Vreau ca McGowan să știe că nu știam nimic de crimele lui Weinstein, nici în anii '90, atunci când a atacat-o, nici în deceniile care au urmat și în care nu și-a schimbat comportamentul.

Nu am tăcut în mod intenționat. Nu am știut. Nu aprob tacit violul. Nu am știut. Nu îmi place ca tinerele femei să fie atacate. Nu am știut că asta se întâmpla. Nu știu unde Harvey trăiește și nici el nu a fost la mine acasă.

Niciodată în viața mea nu am fost invitată în camera lui de hotel. A avut nevoie de mine mult mai multă decât eu am avut nevoie de el și s-a asigurat să nu știu nimic".

Între timp, McGowan și-a cerut scuze pentru atacurile adresate lui Meryl, cât și celorlalte actrițe.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile