Natalie Portman dezvăluie că a experimentat "terorismul sexual" la vârsta de 13 ani

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Natalie Portman

Natalie Portman se alătură mișcării #MeToo cu propria ei poveste.

În cadrul Marșului Femeilor din State, acolo unde și Halsey a spus o poezie despre cum a fost abuzată, actrița a dezvăluit că a experimentat "terorismul sexual" la vârsta de 13 ani și că prima scrisoare primită de la un fan a fost o "fantezie a violului" de la un bărbat.

Portman a intrat în lumea cinematografiei de mică, cu roluri în "Léon: The Professional" sau "Star Wars".

"A început numărătoarea inversă la show-ul meu din cadrul radioului local, atunci când am împlinit 18 ani; data la care puteam face sex în mod legal.

Cronicile de film vorbeau despre sânii mei de budincă. Am înțeles foarte repede, chiar dacă aveam doar 13 ani, că m-aș simți în nesiguranță dacă ar fi să mă exprim sexual, și că bărbații ar fi îndreptățiți să vorbească despre trupul meu, chiar dacă mie nu-mi plăcea de loc", a spus Natalie pe scenă.

Natalie Portman

"La 13 ani, mesajul culturii noastre a fost clar pentru mine. Am simțit nevoia să-mi acopăr trupul și să mă inhib, atât în plan personal, cât și profesional. Am vrut să arăt lumii un mesaj clar și anume că sunt demnă să mă simt protejată și respectată.

Răspunsul pe care l-am primit, de la mici comentarii despre corpul meu, la declarații mult mai asumate, au avut rolul de a-mi controla comportamentul într-un mediu al terorismului sexual", a mai spus actrița.

Întreg discursul îl poți vedea mai jos:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile