Ziua în care muzica a murit pe Netflix: "The Get Down" nu va avea al II-lea sezon

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
The Get Down

Ziua în care Netflix a anunțat că "The Get Down" nu va avea al II-lea sezon este ziua în care muzica a murit pe serviciul de streaming.

Știu, poate sună dramatic, însă show-ul hip-hop amplasat în anii '70, marca Baz Luhrmann, a fost unul absolut minunat și witty și fun, așa că nu e de mirare că îmi pare rău.

Ah, și plus de asta, este primul show original Netflix care a fost "canceled" după primul sezon. Motivul se pare că este strâns legat de programul foarte încărcat a lui Luhrmann.

The Get Down

Regizorul a notat pe pagina lui de Facebook un text emoționant în care a vorbit despre cum această serie l-a împiedicat să adopte și alte proiecte, însă, oricât de tare și-ar dori să continue show-ul, se va întoarce să facă filme.

The Get Down

E bine de menționat aici că "The Get Down" a fost primul proiect pentru TV al regizorului.

Partea bună este că a lăsat totuși o portiță deschisă și lucrurile este posibil să se schimbe în viitor, deși nu în cel apropiat.

Un alt motiv pentru care serialul a fost anulat are legătură și cu costurile imense ale acestuia. Primele (și singurele) 12 episoade au costat enorm, iar Netflix a scos din buzunare peste 120 de milioane de dolari pentru producție.

The Get Down

Partea bună și veselă este că puștii din serial au devenit cunoscuți datorită acestuia și mulți dintre ei își vor continua cariera în cinematografie - Justice Smith (Ezekiel "Book" Figuero) va juca în Jurassic World 2, Shameik Moore (Shaolin Fantastic) va fi vocea lui Spider-Man într-un film viitor și Yahya Abdul-Mateen II (Clarence "Cadillac" Caldwell) va apărea în Aquaman.

The Get Down

Dacă ești notalgic, atunci dă un play la piesa de mai jos, iar dacă încă n-ai apucat să vezi acest serial, îți recomand să o faci, deoarece te vei distra de minune. Crede-mă!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile