Noul teaser pentru „Stranger Things” ne spune câte ceva despre fiecare episod al sezonului 3

Share
10
Tweet
Stranger Things - sezonul 3 Foto: Netflix

Ne pregătim deja pentru o nouă excursie în Hawkins, Indiana, poate cel mai dubios oraș de pe întreaga planetă.

După două sezoane captivante care au reaprins dragostea publicului pentru cinematografia anilor ’80, „Stranger Things” ne pregătește psihic pentru următoarea aventură a găștii de adolescenți din Hawkins. Cel mai nou teaser al serialului ne înșiră pur și simplu titlurile tuturor episoadelor din sezonul 3, fără vreo imagine cu ajutorul căriea să ne-apucăm de conceput teorii.

Poate-i mai bine așa. În primul rând, nu ne strică nicio surpriză, așa cum e prostul obicei al trailerelor. Apoi, lasă mai mult loc pentru imaginație, deci fanii înrăiți ai show-ului pot interpreta și dezbate zile întregi semnificațiile titlurilor și cronologia pe care o indică succesiunea lor. Fun as f*ck. Ia să vedem, poate-ți vin și ție niște idei:

Nici primul teaser pentru sezonul 3, lansat în iulie, nu a dezvăluit aproape nimic despre acțiune. Promo-ul a fost gândit ca o reclamă la deschiderea noului centru comercial din Hawkins: Starcourt Mall. O idee amuzantă și mișto executată, ca o călătorie în timp. Singura față cunoscută din teaser e a lui Steve Harrington (Joe Keery), care lucrează la gelateria Scoops Ahoy.

Sezonul 3 din „Stranger Things” ajunge pe Netflix abia în vara lui 2019, dar nu avem o dată precisă. Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer și Charlie Heaton ne vor transpune din nou în microuniversul straniu al orașului Hawkins, locul unde conspirațiile guvernamentale și demonii interdimensionali sunt la ordinea zilei. Așteaptă-te la noi mistere captivante și la același stil vizual superb, retro, care te face să salivezi.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile