Octombrie la cinema: 6 filme noi la care abia așteptăm să ne îndopăm cu popcorn

Share
12
Tweet
Colaj filme

Wow, nici nu țin minte ultima oară din 2018 când am avut atâtea filme promițătoare într-o singură lună! Ia să vedem pentru ce am economisit până acum:

Venom (5 octombrie)

Tom Hardy revine în lumea filmelor cu supereroi, după ce l-a jucat pe Bane în „The Dark Knight Rises” (2012). De data asta îl interpretează pe Eddie Brock, un jurnalist disperat să-și resusciteze cariera jurnalistică. Se strecoară într-un laborator secret ca să investigheze experimentele din culise, iar acolo intră în contact cu un simbiot extraterestru. Creatura îi oferă lui Brock puteri extraordinare, transformându-l în celebrul Venom, inamic clasic al lui Spider-Man.

Johnny English Strikes Again (5 octombrie)

Rowan Atkinson (Mr. Bean) e gata de o nouă aventură improbabilă în rolul spionului Johnny English. Al treilea capitol al seriei îl regăsește pe Johnny pe urmele unui hacker care a deconspirat identitățile tuturor agenților secreți britanici. Protagonistul e rechemat la datorie, dar principalul obstacol nu va fi ingeniozitatea hacker-ului, ci însăși tehnologia modernă pe care English nu o pricepe deloc și habar n-are s-o folosească.

Bad Times at the El Royale (12 octombrie)

Aici partea cea mai tentată e distribuția all-star: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jon Hamm, Nick Offerman și Jeff Bridges (printre alții). Sinopsisul oficial e destul de vag, dar suficient încât să ne stârnească curiozitatea: șapte necunoscuți, fiecare ascunzând un secret întunecat, se intersectează la hotelul El Royale din Lake Tahoe. De-a lungul unei nopți lungi și tensionate, fiecare va primi o ultimă șansă să-și spele păcatele, înainte să fie prea târziu. Trailerul arată foarte bine, iar conceptul amintește de „Zece Negri Mititei” al Agathei Christie, deci probabil că merită văzut.

First Man (12 octombrie)

Damien Chazelle, regizorul mult-prea-lăudatului „La La Land”, îl recrutează din nou pe Ryan Gosling într-un film care ne stârnește interesul prin simplul fapt că există: e vorba despre povestea misiunii Apollo 11, la finalul căreia Neil Armstrong (Ryan Gosling) a devenit primul om care să calce pe suprafața Lunii. Totuși, aselenizarea propriu-zisă e doar o mică parte din poveste, scenariul axându-se în general pe viața lui Armstrong în perioada 1961-1969. Vom vedea, practic, cum a ajuns tocmai el într-o poziție de asemenea importanță istorică.

A Star is Born (19 octombrie)

Bradley Cooper și Lady Gaga fac pereche într-o poveste tragică de dragoste dintre un muzician de succes, respectiv o tânără aspirantă. Jackson o convinge pe Ally să urce pe scenă și să uimească întreaga lume cu talentul ei, propulsând-o instant către o carieră strălucită. Dar pe măsură ce ea avansează profesional, cei doi se distanțează treptat, iar Jackson devine tot mai singur și mai vulnerabil în fața demonilor interiori.

Halloween (19 octombrie)

La patru decenii după ce Michael Myers a încercat s-o omoare în noaptea de Halloween, teama care a bântuit-o neîncetat pe Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) se dovedește a fi întemeiată: psihopatul mascat s-a întors și e hotărât s-o vâneze din nou, dar de data asta să-și ducă la bun sfârșit planul. Laurie descoperă că Myers a urmărit-o constant în toți acești ani, așteptând din umbră momentul perfect să atace.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile