Orbește, noul film Netflix care seamănă izbitor de mult cu thrillerul A Quiet Place

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
sursă foto: Netflix

Pe 21 decembrie, pe Netflix poți urmări un nou film cu Sandra Bullock și John Malkovich. Este regizat de Susanne Bier, cea care s-a ocupat și de serialul The Nigt Manager sau de In a Better World, film câștigător al unui premiu Oscar.

Sinopsisul sună cam așa: „Atunci când o forță misterioasă distruge o mare parte din populația planetei, un singur lucru este sigur: cei care o văd își pierd viața. Malorie găsește iubirea, speranța și șansa unui nou început, însă toate acestea se vor destrăma. Trebuie să își ia cei doi copii și să meargă de-a lungul râului, în căutarea singurului adăpost care mai există. Pentru a supraviețui, aceștia trebuie să își acopere ochii și să pornească într-o periculoasă călătorie de două zile.

Sandra Bullock (câștigătoare a Premiului Oscar) se află în rol principal în acest thriller, care, trebuie spus, pare destul de absurd și seamănă izbitor de mult cu A Quiet Place - thriller-ul în care, pentru a supraviețui unor creaturi extraterestre sângeroase, oamenii trebuiau să nu facă niciun zgomot.

Iată și trailerul:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile