Oscar 2018 - cel mai bun actor în rol secundar este Sam Rockwell

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Sam

Gala premiilor Oscar a ajuns la cea de-a 90-a ediție și a avut loc în cadrul Dolby Theatre din Hollywood.

Ceremonia a fost prezentată de Jimmy Kimmel, la fel ca anul trecut.

Categoria "Cel mai bun actor în rol secundar" a fost prezentată de Viola Davis, iar marele câștigător este Sam Rockwell, pentru rolul din Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Este prima nominalizare, cât și primul Oscar pentru Sam. Felicitări!

Sam a primit un sărut de la soția lui, Leslie Bibb, înainte de a urca pe scenă (căreia i-a și mulțumit), iar apoi l-a îmbrățișat pe Woody Harrelson, nominalizat și el la aceeași categorie.

Sam bucuros
Sam și Woody

Ceilalți nominalizați au fost:

Willem Dafoe - The Florida Project

Woody Harrelson - Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Richard Jenkins - The Shape of Water

Christopher Plummer - All the Money in the World

PS: Sinopsis film:

O mamă îndurerată provoacă personal autoritățile locale, pentru a atrage atenția asupra lipsei de progres în căutarea ucigașului fiicei sale. Puternică, curajoasă și disperată să facă dreptate, Mildred Hayes ar putea fi Femeia Anului 2017.

După ce au trecut luni de la moartea fiicei sale fără niciun arest, Mildred face o mișcare îndrăzneață, afișând trei panouri publicitare care duc către orașul ei, cu un mesaj controversat adresat lui William Willoughby, șeful poliției.

Atunci când se implică adjunctul său, Dixon, un "băiat al mamei" imatur, cu o pledoarie pentru violență, lupta dintre forțele de ordine din Ebbing și Mildred escaladează.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile