Peter Dinklage spune cum finalul Game of Thrones va fi unul superb pentru personajul său

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Tyrion

Game of Thrones se pregătește să-și lanseze ultimul sezon, așa că Internetul începe să dezbată din ce în ce mai des subiectul.

Pe ordinea de zi avem un interviu recent pe care Peter Dinklage, actorul care-l interpretează pe Tyrion Lannister, l-a acordat celor de la Entertainment Tonight.

În ceea ce privește modul în care GOT se va încheia, Peter spune că lucrurile se vor sfârși absolut superb pentru personajul său, chiar dacă într-un mod tragic sau nu.

"Nu există scriitori mai buni în televiziune decât Dan Weiss și David Benioff. Au încheiat show-ul într-un mod genial", a continuat Dinklage.

Tyrion

Adevărul este că opiniile astea diferă de la un actor la altul. Spre exemplu, Peter a fost mult mai optimist decât Sophie Turner. Ea a spus celor de la IGN, luna trecută, că finalul îi va împărți pe fani în 2: "Cred că mulți fani vor fi dezamăgiți și mulți vor fi în al noulea cer. Cred că va fi foarte interesant să privim reacțiile oamenilor."

Kit Harrington spune cam același lucru: "Serialele mele preferate sunt Sopranos, Breaking Bad și The Wire, iar toate s-au încheiat în moduri care nu te-au satisfăcut.

Cred că un serial care s-a întins pe o durată de 8-9 ani este incredibil de greu de încheiat. Cred că nu toată lumea va fi fericită, dar, asta e, nu poți să le faci tuturor pe plac."

Până acum, Peter pare să fie cel mai happy, deci putem să sperăm la un final glorios pentru Tyrion? Deja nu mai am răbdare!!!

Citește și:

Nikolaj Coster-Waldau, Jamie Lannister din GOT, dă din casă despre finalul serialului

Khal Drogo ar putea reveni la viață în Game of Thrones 8 sau cel puțin asta crede Internetul

A apărut o nouă teorie complet nebună despre Jon Snow, la final de Game of Thrones

Sophie Turner ne pregătește din timp - ultimul sezon GOT va fi cel mai sângeros dintre toate

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile