Pregătește-te psihic pentru „Cimitirul Animalelor”, ecranizarea poveștii pe care Stephen King s-a temut să o scrie

Share
27
Tweet
Motanul Church din „Cimitirul Animalelor” Foto: Screenshot youtu.be/hRCplJFlQMM

Stephen King, regele literaturii Horror, a scris romanul ăsta tremurând de frică. O spune chiar el. Închipuie-ți ce greu o să-i fie să urmărească filmul până la capăt!

Pentru că ecranizările după romanele geniale ale lui King au fost de multe ori dezamăgitoare, Paramount Studios a hotărât să-i acorde o a doua șansă „Cimitirului Animalelor”. Una dintre cele mai bune cărți Horror scrise vreodată, „Pet Sematary” va avea parte de un remake promițător anul viitor, cu Jason Clarke în rolul principal (alegere perfectă). Avem acum și un trailer pe care trebuie neapărat să-l vezi:

„Cimitirul animalelor” e povestea familiei Creed, care se mută într-un orășel liniștit din statul Maine (toate poveștile lui King se petrec acolo). După ce motanul Church e călcat de o mașină, Louis Creed îl îngroapă în cimitirul de animale din apropierea casei lor. A doua zi, motanul revine acasă ca prin minune. Poate că „minune” nu-i cel mai potrivit cuvânt, având în vedere că noul Church pute a cadavru și e mega-dubios în general. Descoperim astfel că Cimitirul Animalelor e, practic, o fabrică de zombi. E doar o chestiune de timp până când va fi îngropat acolo și un om.

Cimitirul Animalelor Foto: Screenshot youtu.be/hRCplJFlQMM

Ca să nu crezi că am exagerat sau că te-am mințit în titlu, uite ce scrie pe coperta romanului: „Ar putea Stephen King să scrie o poveste care să-l sperie chiar și pe el însuși? Să-l sperie într-un asemenea hal încât să-i fie frică să o scrie până la sfârșit? <<Cimitirul animalelor>> pare să fie chiar această poveste”. Dacă regele literaturii Horror a avut coșmaruri din cauza propriilor născociri, ar fi cazul să te pregătești psihic pentru filmul ăsta.

„Cimitirul Animalelor” ajunge pe marile ecrane din România anul viitor, pe 5 aprilie 2019.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile