Pregătește-ți șoseta de masturbare, pentru că primim un nou American Pie

Share
25
Tweet
Jason Biggs în „American Reunion”, pregătit să se masturbeze (din nou) în șosetă Foto: Screenshot YouTube/Phuong | youtu.be/dfsO1i8oH0Y

Mă rog, ar fi de preferat să nu te masturbezi într-o șosetă. Am vrut doar să-ți amintesc de scena clasică din primul „American Pie”, momentul care rezumă perfect întreaga franciză.

Oare chiar există adolescenți care-și dau drumul în fleshlight-uri improvizate din șosete? În fine, nu vreau să știu. Să trecem odată la subiect.

Au trecut șase ani de la „American Reunion”, ultimul film în care Jim, Stifler și restul găștii s-au reunit pentru o aventură cvasi-porno, deși erau deja prea bătrâni pentru așa ceva. Acum, când distribuția a trecut lejer de 40 de ani, se pare că absolvenții East Great Falls High sunt pregătiți să-și mai dea o dată întâlnire.

O parte din distribuția „American Reunion” Foto: Flickr.com/Eva Rinaldi

Vestea vine de la Tara Reid, actrița care a jucat-o pe Vicky de-a lungul seriei. Într-un interviu recent pentru promovarea filmului „Sharknado 6”, Reid a dezvăluit că s-a întâlnit cu regizorii „American Reunion”, Jon Hurwitz și Hayden Schlossberg, și că toată lumea își dorește un al cincilea capitol în saga plăcintei:

„M-am întâlnit recent cu regizorii la petrecerea Emmy și le-am spus <<Hai să facem al cincilea film, franciza are nevoie de încă unul>>. Ei au răspuns: <<O să se-ntâmple! Vom face încă unul!>>. O să fie incredibil să revin. American Pie e American Pie. Filmele astea fac parte din cultura americană, sunt clasice. Sunt cunoscute pe tot globul. Sunt foarte entuziasmată. O să fie un an grozav pentru mine, cu premiera Sharknado și cu posibilitatea de a filma încă un American Pie în 2018”.

Tara Reid Foto: Eva Rinaldi | commons.wikimedia.org/wiki/File:Tara_Reid_(6961714509).jpg

Ai putea crede că regizorii erau pur și simplu politicoși, că nu au vrut să-i strice seara lui Reid spunându-i „Ai 42 de ani, ce American Pie mai visezi?”. Dar atunci de unde a scos actrița fix anul 2018 pentru începerea filmărilor? Știe ea ce știe...

Mai mult decât atât, Thomas Ian Nicholas, care-l joacă pe Kevin în franciza American Pie, le-a recunoscut anul ăsta celor de la US Magazine că scenariul pentru AP5 deja există. Și încă de mult timp: „Zace pe un raft la sediul Universal, adunând praf. Există un scenariu de cinci ani încoace. Jon Hurwitz și Hayden Schlossberg l-au scris. Universal i-a angajat să-l scrie. Eu credeam că-l vor face chiar în anul următor [după <<American Reunion>>]. Ăsta era planul, dar apoi n-am mai auzit nimic”.

Thomas Ian Nicholas, adică Kevin Foto: Screenshot YouTube | youtube.com/watch?v=YW5L1PcFCqo

Dacă Tara Reid nu vorbește doar ca să ajungă pe homepage-urile site-urilor de știri, Thomas Ian Nicholas va fi contactat cât de curând de regizori ca să reintre în pielea personajului Kevin. Sincer, mi s-ar părea absurd să NU facă un American Piea 5. Știi de ce?

Pentru că resuscitarea brandurilor clasice doar din dorința de a da lovitura la box office, fără să-i mai pese cuiva de calitatea poveștii, e un trend devenit deja normă. Ăsta e, de fapt, Hollywood-ul anilor 2010. Nu mai există idei noi, nu mai există dorința de a experimenta, nimeni nu-și mai asumă riscuri. Toate studiourile merg la siguri, deshumând titluri ca Star Wars, Jumanji sau Godzilla, scuturându-le un pic de praf și ambalându-le un pic diferit. Dacă vrei să citești mai mult despre mania asta, am scris pe larg despre ea aici.

American Pie va fi doar un alt nume pe lista interminabilă a acestor branduri înviate din senin. Un al cincilea film în serie ar fi o decizie înțeleaptă din partea Universal Pictures, aproape o garanție a succesului financiar.

Ce, tu nu ți-ai cumpăra bilet să-i mai vezi o dată pe Jim, Kevin, Oz, Finch, Stifler, mama lui Stifler și tatăl lui Jim? Dacă ai fost vreodată atașat de personajele astea, sigur vrei să afli ce s-a mai întâmplat nou în viețile lor. Pe asta și mizează Universal. Și o să le iasă.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile