Premiile Oscar 2018: cele mai bune replici ale lui Jimmy Kimmel din monologul de deschidere

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Jimmy

Gala premiilor Oscar a ajuns la cea de-a 90-a ediție și a avut loc în cadrul Dolby Theatre din Hollywood. Ceremonia a fost prezentată de Jimmy Kimmel, la fel ca anul trecut.

Kimmel a avut grijă să facă referire la gafa de anul trecut, atunci când legendele Warren Beatty şi Faye Dunaway au anunțat câștigătorul greșit.

Jimmy a ținut să le spună celor prezenți să nu se ridice imediat de pe scaun dacă-și aud numele printre câștigători.

Moderatorul a mai spus cum Oscarurile au ajuns la ediția cu numărul 90, motiv pentru care se va face istorie.

Referindu-se la mișcarea #Metoo, Jimmy a povestit despre cum Oscarul este cel mai cuminte bărbat de pe pământ, dar și cel mai iubit și respectat om de la Hollywood: "are mâinile la vedere, nu vorbește urât și nu are penis. Avem nevoie mai des de un bărbat ca ăsta".

Nu s-a abținut nici de la remarca - "Am făcut un film despre "ce-și doresc femeile", dar în rol principal l-am avut pe Mel Gibson".

Jimmy a pus accentul pe faptul că noaptea este una pozitivă, care vrea să genereze schimbare pozitivă, așa că i-a încurajat pe cei care ajung pe scenă să aibă discursuri înflăcărate și pasionate, să folosească spațiul ca pe o platformă de unde să-și transmită mesajul asupra lumii.

Toate ca toate, dar prezentatorul a comentat și despre lungimea evenimentului, așa că va premia cel mai scurt discurs cu un jetski performant. Cool, huh?

Iată câteva dintre "perlele" lui Jimmy:

BONUS din timpul show-ului:

PS: Live text găsești aici.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile