Primul sinopsis pentru „Avengers 4” promite multă vărsare de sânge

Share
12
Tweet
Josh Brolin în rolul lui Thanos Foto: MARVEL

Din păcate, e vorba despre sângele eroilor. De parcă finalul lui „Infinity War” n-a fost suficient de deprimant...

Oamenii de la MARVEL evită pe cât posibil să vorbească despre „Avengers 4”, pentru ca atenția și entuziasmul publicului să rămână axate pe „Infinity War” câtă vreme rulează în cinematografe. Din cauza asta nici măcar nu știm titlul oficial la viitorului film. Dar am aflat altceva.

Revista License Global a publicat recent primul sinopsis al filmului, adică o scurtă descriere – în linii mari - a poveștii. Sună cam așa:

Avengerii în „Infinity War” Foto: Youtube

„Punctul culminant al celor 22 de filme interconectate, partea a IV-a din seria Avengers va dezvălui publicului punctul de cotitură al acestei călătorii epice. Eroii noștri îndrăgiți vor înțelege cu adevărat cât de fragilă e realitatea asta și sacrificiile care trebuie făcute pentru a o susține”.

O prezentare cât se poate de vagă, dar deloc promițătoare pentru Avengeri. Atenție, urmează spoilere pentru „Infinity War”:

După ce Thanos a pus mâna pe toate Pietrele Infinitului și a bătut din degete, jumătate din Univers s-a prefăcut în scrum. Dintre Avengeri, singurii supraviețuitori sunt membrii fondatori: Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow, Thor și (probabil) Hawkeye.

Acum e datoria lor să-l vâneze pe Thanos și să readucă la viață generația tânără, adică Spider-Man, Doctor Strange, Black Panther ș.a.m.d. E foarte posibil ca veteranii să-și sacrifice viețile în misiunea asta, ca o pasare a ștafetei, mai ales în condițiile în care actorii originali sunt la final de contract.

Cât despre pasajul „vor înțelege [...] cât de fragilă e realitatea asta”, bănuim că e o aluzie la Piatra Realității, cea cu care Thanos manipulează înfățișarea lumii. Ăsta ar putea fi un element-cheie în viitorul episod.

Încă puțin și vom afla răspunsurile tuturor întrebărilor care ne macină acum. „Avengers 4” ajunge în cinematografele din România pe 3 mai 2019.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile