Primul trailer Colette: rolul care i-ar putea aduce Keirei Knightley un Oscar

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Colette

Îmi era dor de un film care să fie răvășitor și interesant, iar trailerul de la Colette promite o poveste în direcția asta.

Drama biografică semnată Wash Westmoreland o pune pe actrița Keira Knightly în rol principal, iar modul în care-și interpretează personajul ar putea să-i aducă un Oscar, așa cum susțin criticii.

Keira o joacă pe Gabrielle Sidonie Colette, scriitoare eliberată sexual care se răzvrătește împotriva soțului ei pentru a-și câștiga drepturile cu adevărat.

Colette este cea care i-a scris cartea partenerului ei de viață - Claudine - iar asta i-a transformat pe cei doi în celebrități. Singura problemă este că autorul cărții a fost trecut Willy, soțul ei, și nu ea.

În urma acestei lipse de aprecieri, dar și a aventurii pe care o are cu Marquise de Belbeuf, Colette reușește să se elibereze și să devină cine este cu adevărat.

Colette

Knightly este foarte apreciată pentru rol, așa că are toate șansele să câștige multe premii în urma lui.

Westmoreland este cel care a regizat și Still Alice, cu Julianne Moore în rolul principal, așa că are deja o tradiție în spate de a-și trimite actrițele principale pe calea Oscarului.

Oricum ar fi, pe 21 septembrie are filmul premiera și abia aștept să merg să-l văd. Dă un play la trailerul de mai jos și zi dacă nu merită:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile