Primul trailer cu Tom Hardy în rolul lui Venom ne oferă o surpriză imensă

Share
54
Tweet
Tom Hardy transformându-se în Venom (foto: youtube.com)

Presimt că Venom o să devină cel mai îndrăgit răufăcător din universul Marvel.

„Unul dintre cele mai enigmatice, complexe și mișto personaje Marvel ajunge pe marele ecran, cu actorul nominalizat la Oscar Tom Hardy în rolul apărătorului letal Venom”, anunță Sony Pictures pe YouTube.

Foto: youtube.com

E interesant că au folosit cuvântul „apărător” („protector”, în engleză), în condițiile în care Venom e un antagonist clasic, inamicul de moarte al lui Spider-Man. Asta-i surpriza despre care vorbeam în titlu. Cuvântul „protector” e – practic – confirmarea faptului că versiunea pe care o vom vedea în film este Agent Venom, adică simbiotul extraterestru fuzionat cu Flash Thompson (bully-ul lui Peter Parker/Spider-Man).

Simbiotul (foto: youtube.com)

În benzile desenate, Flash Thompson se înrolează în armata americană după absolvirea liceului și își pierde ambele picioare în timpul războiului din Irak. Ăsta trebuie să fie accidentul menționat în trailer. După e fuzionează cu simbiotul negru, Flash devine Agent Venom, un supererou care lucrează pentru armată. Mulțumită organismului extraterestru, picioarele lui Flash sunt regenerate câtă vreme el e în simbioză cu smoala aia.

Venom (foto: youtube.com)

O poveste interesantă pe care abia așteptăm s-o vedem la cinema! Cu Tom Hardy în rolul eponim, poți fi sigur că ne așteaptă o prestație de zile mari. Distribuția e completată de nume precum Michelle Williams, Woody Harrelson sau Riz Ahmed. Se zvonește că și Tom Holland va apărea în rolul lui Spider-Man, dar asta ar însemna că Venom nu e Flash Thompson, pentru că Flash a apărut deja în „Homecoming” și era interpretat de Tony Revolori. S-ar putea ca povestea lui Flash să-i fie atribuită lui Eddie Brock, Venom-ul clasic. În fine, om trăi și om vedea.

Regizor e Ruben Fleischer, același care ne-a oferit excelentul „Zombieland” în 2009.

„Venom” apare în cinematografele din România pe 5 octombrie. Mai reziști până atunci?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile