Primul trailer pentru Hackerville - noul serial HBO filmat în România, despre o rețea de hackeri

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
11
Tweet
sursă foto: captură YouTube.com
sursă foto: captură YouTube.com

A apărut primul trailer pentru noul serial HBO Europe: Hackerville, un thriller cu scenariu original, în șase părți, despre o rețea de hackeri și cei aflați pe urmele lor.

Hackerville este o producție originală HBO Europe, coprodusă de TNT Serie, și a fost creată de Ralph Martin și Joerg Winger (UFA Fiction) și va fi produsă de Cristian Mungiu și Tudor Reu prin Mobra Films.

Episoadele vor fi regizate de Igor Cobileanski (Umbre) și Anca Miruna Lăzărescu (La drum cu tata). Scenariștii serialului sunt Laurențiu Rusescu, Daniel Sandu, Ralph Martin și Steve Bailie.

Sinopsis:

Un atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi o rețea de hackeri din România, afectează una dintrecele mai mari bănci din Germania. Lisa Metz, expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timișoara, orașul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor, polițistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigația îi duce pe cei doi, Lisa și Adam, pe urmele unui hacker genial, cunoscut ca Dark Mole. Neîncrederea inițială din acest trio se transformă treptat într-o relație de interdependență.

Hackerville a fost filmat în Timișoara, București și Frankfurt, în primăvara lui 2018, iar premiera în România va avea loc în luna noiembrie.

HBO Europe va lansa Hackerville și în teritoriile sale din Europa Centrală, Nordic și Spania, iar TNT Serie va difuza serialul în Germania, Austria și Elveția.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile