Producția „Gardienii Galaxiei 3” a fost oprită, iar echipa - concediată. Avem noi soluția pentru MARVEL

Share
Tweet
Star-Lord (Chris Pratt) Foto: Screenshot YouTube/ShortClips | youtu.be/TW19M3VCeWc

De când l-au dat afară pe James Gunn pentru niște tweet-uri vechi, MARVEL nu reușește să-și revină. Soluția e cât se poate de simplă, chiar evidentă.

Viitorul Gardienilor Galaxiei e incert, în momentul de față. The Hollywood Reporter scrie că MARVEL și Disney au anulat deocamdată producția celui de-al treilea volum al seriei, pe motiv că încă nu i-au găsit înlocuitor lui James Gunn.

Regizorul James Gunn Foto: Screenshot YouTube/BigMovieMouthOff | youtu.be/jOpcGIkRcb4

În caz că nu știai, regizorul îndrăgit de fani pentru primele două filme a fost concediat după ce niște tweet-uri vechi ale sale au revenit în atenția presei. E vorba despre niște glume proaste despre viol, pedofilie și alte subiecte controversate, pe care Gunn a recunoscut că le posta doar ca să atragă atenția și să șocheze. Era mic și prost, cu alte cuvinte.

Când auzi o glumă nesărată, de regulă strâmbi din nas sau pur și simplu te faci că n-ai auzit. În schimb, Disney și MARVEL au făcut din țânțar armăsar și au luat instant decizia de a renunța la serviciile lui James Gunn, un regizor care-și făcuse treaba cu brio până atunci și promitea încă un volum genial în seria „Gardienilor Galaxiei”.

Poster oficial pentru „Gardienii Galaxiei vol. 2” Foto: MARVEL Studios, via jonvilma.com/guardians-of-the-galaxy-vol.html

În fine, asta se întâmpla în iulie. Iată-ne aproape în septembrie și studioul încă nu i-a găsit înlocuitor. Panicați, producătorii au hotărât acum să oprească temporar producția și să pună pe liber echipa de filmare care deja se apucase de treabă.

Decizia logică ar fi să-l reangajeze pe Gunn, pentru că simțul umorului și profesionalismul sunt două chestii total diferite, iar omul era plătit ca să regizeze, nu să facă stand-up. Oricum, nu o să se întâmple asta. Până și Gardienii (Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper) au cerut public reangajarea lui Gunn, dar Disney exclude din start varianta asta.

Atunci, e foarte simplu: LUAȚI-L PE TAIKA WAITITI! Regizorul unor filme ca „What We Do in the Shadows” sau „Hunt for the Wilderpeople” deja a făcut miracole pentru MARVEL, reinventând pur și simplu seria Thor. După un prim film bunicel și un al doilea groaznic, Zeul Tunetului a trecut pe mâinile lui Waititi și s-a transformat într-o legendă vie a comediei. „Thor: Ragnarok” a fost o explozie de culoare, umor bun și acțiune distractivă, practic tot ce ți-ai putea dori de la un film cu supereroi. Mie, personal, mi se pare chiar cel mai bun film MARVEL din întregul univers cinematografic. S-a descurcat excelent și la box office (854 milioane $), deci ar fi absurd ca Waititi să fie ignorat în planurile de viitor ale studioului.

„Guardians of the Galaxy vol. 3” nu avea nicio dată de lansare anunțată oficial, dar filmările erau programate să înceapă prin ianuarie-februarie 2019. În condițiile astea, probabil că vom aștepta mai mult.

Haideți, MARVEL, fiți deștepți și #HireWaititi!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile