Rami Malek, actorul care-l joacă pe Freddie Mercury, a ajuns viral după ce a refuzat să-i salute prietenii unei fane

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Rami

Rami Malek ne-a atras atenția atunci când a jucat în serialul Mr. Robot, iar apoi a fost pe buzele tuturor, în clipa în care a hotărât să-l joace pe Freddie Mercury în filmul Bohemian Rhapsody.

În prezent, criticii nu sunt deloc îngăduitori cu pelicula regizată de Bryan Singer, așa că Rami este din nou personaj central în presă. Mai mult, o întâmplare recentă dintre el și un fan l-a făcut viral.

O fană adolescentă l-a oprit pe Malek pe stradă, în timp ce avea deja telefonul pregătit să facă un video. Xan Black l-a rugat pe actor să-i salute prietenii, dar el a refuzat-o politicos și s-a oferit să facă o poză cu ea, la schimb.

Clipul a ajuns viral în mai puțin de 24 de ore și are în prezent peste 3 milioane de vizualizări. Malek a povestit că a aflat de clip de la agentul său, atunci când l-a sunat să-i spună că un video cu el a ajuns faimos pe internet. Rami s-a întrebat instant - oare ce am făcut?

Rami

S-a așteptat la ce-i mai rău, însă după ce a văzut video-ul s-a liniștit și a explicat cum este întotdeauna dispus să facă poze cu fanii, dar că ar prefera ca ei să-l anunțe când filmează.

"I am happy to take photos with anyone. I just want to be aware of what people are doing in the moment. When someone films you automatically, it’s a bit intrusive. People will pull you into their cameras, and sometimes you can watch them Instagram [that photo] within two seconds. I can’t quite wrap my head around [it]. Something about it is not right and a bit unsettling", a spus Rami.

Eu nu consider că Malek a acționat greșit - chiar dacă este persoană publică și trebuie să-și asume popularitatea, asta nu înseamnă că este obligat să participe la orice filmare random de pe stradă.

Oricum, la câteva zile după clip, Rami spune: "Râd despre asta. Mă duc la Ellen și mă gândesc să aduc vorba despre clip, deoarece mi se pare foarte funny". Oh!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile