Relu se întoarce: încep filmările pentru UMBRE, sezonul 3

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
126
Tweet
Relache

Umbre este un serial românesc foarte bun, unde Relu, acest taximetrist-interlop trece printr-o groază de aventuri.

El jonglează cu responsabilitățile sale de familie, dar și de mafie, lumi diferite care încep să se intersecteze din ce în ce mai mult.

Finalul sezonului al doilea a prezis un punct fără întoarcere pentru Relu (Șerban Pavlu) atunci când Emilian (Laurențiu Bănescu) pare din ce în ce mai aproape să îl prindă pe Căpitanu și pe apropiații săi.

Good guy, bad guy?

Separată de Relu, Gina (Maria Obretin) încearcă să îl țină în frâu pe Chuckie (Dan Hurduc), acum adolescent.

Fiica lui Relu și a Ginei, Magda (Mădălina Craiu), decide să mai dea o șansă relației cu Teddy (Gabriel Huian), fiul lui Căpitanu, în încercarea de a lăsa în urmă evenimentele traumatizante din trecut.

Primele două sezoane s-au bucurat de un adevărat succes, așa că era inevitabil un sezon 3, scris tot de Bogdan Mirică; filmările încep toamna asta în București.

Love story gone bad

Background tehnic:

Mirică va face din nou echipă cu Andrei Butică, director de imagine al lungmetrajelor POZIȚIA COPILULUI, de Călin Peter Netzer, TOATĂ LUMEA DIN FAMILIA NOASTRĂ, de Radu Jude, și CÂINI, regizat de Mirică.

Producător executiv pentru HBO Europe este Steve Matthews. Alina David este producător HBO România.

HBO Europe își continuă colaborarea de succes cu casa de producție Multi Media Est și cu producătorii Dragoș Vîlcu și Valentin Antofi.

Alo, hai cu sezonul 3 mai repede!

UMBRE va avea premiera în același timp în toate cele șaptesprezece teritorii HBO Europe. Primele două sezoane din UMBRE/SHADOWS sunt disponibile în teritoriile HBO Europe pe HBO GO, HBO Nordic și HBO España.

Serialul este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberry, licențiat DRG Formats. Abia așteptăm să aflăm mai multe detalii și să vedem primul trailer.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile