Scena dură din Handmaid's Tale, sezonul 2, pe care Joseph Fiennes n-a mai vrut-o în serial

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Handmaid's Tale

Handmaid's Tale este un serial foarte greu de urmărit din cauza scenelor foarte dure și a poveștii în care femeile sunt umilite și înjosite în cel mai crunt mod posibil.

Chiar și atunci când ai senzația că lucrurile intră cât de cât în normal, urmează o serie de scene dramatice, care să te țină cu sufletul la gură și cu un sentiment complet de dezgust și angoasă.

Sezonul 2 a fost ușor lălăit până la jumătatea episoadelor, dar cursul horror al acțiunii a fost restabilit, iar dacă e să ne luăm după Joseph Fiennes, actorul care-l joacă pe Commander Waterford, lucrurile ar fi putut sta și mai rău decât au stat deja.

Handmaid's Tale

Handmaid's Tale, sezonul 2, a avut o scenă care a fost ștearsă la montaj, iar asta pentru că era mult prea dură pentru serial.

Dacă ne gândim la toate lucrurile mizerabile pe care Waterford le-a făcut în acest sezon, ne vine greu să credem că ar fi putut exista ceva mai deplasat de atât.

Să ne aducem puțin aminte despre ce vorbim - l-a forțat pe Nick să se căsătorească cu o minoră (am văzut cu toții ce bine a mers partea asta), și-a bătut nevasta cu o curea în fața lui Offred pentru a arăta cine e șeful în casă, a violat-o pe Offred pentru a stimula contracțiile și a o determina să nască mai repede, iar apoi a și bătut-o când ea a insistat să-și protejeze fiica.

Handmaid's Tale

Într-un interviu recent cu cei de la Entertainment Weekly, Fiennes a dezvăluit că violul lui Offred trebuie să fie al doilea din serial. Inițial, el trebuia să-și violeze soția, pe Serena, în Canada, în episodul 9.

După confruntarea cu Luke, Waterford trebuia să-și demonstreze autoritatea, așa că trebuia să o violeze pe Serena. În scenariu, ar fi avut sens, deoarece publicul ar fi înțeles mai bine de ce Serena a insistat atât de mult ca Offred să fie violată.

Handmaid's Tale

Fiennes, însă, a crezut că e prea mult și s-a luptat cu cei din producție pentru a șterge scena:

"I guess in many ways, as abhorrent and nasty and evil as Fred is, I have to defend parts of him. In episode 9, we had a moment where Fred was going to rape — after meeting Luke — rape Serena in a hotel room straight after, and it just didn’t track for me.

I had to go out on a limb and refuse to do it because I felt that even though Fred is who he is, he’s human... he wouldn’t necessarily be switched on by being in Canada in a new hotel and trying to heavily persuade his wife to do something that she wouldn’t want to do.

Yvonne had tracked Serena so beautifully that her disenfranchisement with the regime and Fred was so beautifully charted it didn’t need a heavy scene to kind of suddenly push her over the edge".

Handmaid's Tale

Sezonul 3 apare abia în 2019, dar abia așteptăm să vedem cum vor evolua lucrurile.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile