Șeriful din „Stranger Things” i-a îndeplinit visul unei fane pentru 25.000 retweet-uri

Share
Tweet
Damaris Fregoso și David Harbour (foto: twitter.com)

Stabilise în glumă „prețul” ăsta. Nu se aștepta ca suma să fie chiar depășită.

David Harbour, pe care-l știi în rolul șerifului Jim Hopper din „Stranger Things”, a dovedit întregului Internet că-i un tip super de treabă care nu-și încalcă niciodată promisiunile.

David Harbour în „Stranger Things” (foto: youtube.com)

Totul a început pe 29 octombrie 2017, când o fană a serialului și-a dezvăluit pe Twitter visul: să pozeze în albumul de absolvire a liceului alături de actorul ei preferat. Tipa are 17 ani, o cheamă Damaris Fregoso și locuiește în California.

Fata l-a tag-uit pe Harbour în postare, ca să fie sigură că mesajul ajunge la cine trebuie: „@DavidKHarbour de câte retweet-uri e nevoie pentru ca tu să pozezi cu mine în albumul de absolvire”.

Actorul a zis să fie drăguț și să-i răspundă, stabilind un număr absurd despre care credea că n-are cum să fie atins: „25k. Și o să port hanoracul școlii și-o să țin în mână un trombon”.

Gata, nebunie! Colegii și prietenii tipei s-au mobilizat instant și au început să distribuie tweet-ul la greu. Totul a scăpat de sub control în scurt timp, numărul de retweet-uri depășind chiar 30.000.

Foto: twitter.com

O promisiune e o promisiune, așa că Harbour s-a prezentat la ședința foto îmbrăcat într-un hanorac cu Orestimba Warriors, echipa de fotbal a școlii lui Damaris. Nu a uitat nici trombonul promis, iar cei doi s-au distrat maxim în fața aparatului foto. Dacă badass-ul „Jim Hopper” țopăie cu niște pompoane în mâini, știi că se simte bine.

Un gest super-drăguț din partea actorului, după o mobilizare impresionantă a comunității Twitter. „Vreau să vă mulțumesc tuturor din toată inima! Nimic din toate astea nu ar fi fost posibil fără voi. O să-mi faceți pozele de absolvire epice”, scrie Damaris.

Foto: twitter.com

Pe lângă rolul șerifului din „Stranger Things”, David Harbour îl va interpreta în curând pe Hellboy. Reboot-ul îndrăgitei serii ajunge în cinematografe pe 11 ianuarie 2019, dar îl poți vedea deja în costumul epic de diavol.

Foto: twitter.com

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile